FOTO

Leica S-E

Mellomformat kamerahus (006)

Produktnr: 10812
154 000,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (4 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
Leica S-E - inngangsmodellen til Leica S mellomformatsystem.

Den nye Leica S-E er den ideelle inngangsportalen til Leica S-systemet. Kameraet tilbyr alle de tekniske fordelene som Leica S (type 006) og er et attraktivt alternativ, med toppdeksel i antrasittgrått og sølveloksert lukkerhjul.
 
S-E (Type 006) tilbyr fotografer tilgang til hele porteføljen av objektiver, teknisk utstyr og tilbehør tilgjengelig for Leica S-systemet. Eiere av en Leica S-E kan også nyte fordelene av S-systemets service og garantier med den valgfrie Leica Protection Plan.
 
Leica S-E besitter alle de velkjente kjennetegnene ved Leica S-systemet. Disse inkluderer den store 30 × 45 mm Leica Pro Format sensoren med et mikrolinselag som garanterer konsekvent  lysstyrke fra hjørne til hjørne. Kameraet er ekstremt robust bygget og forseglet mot miljømessige påvirkninger som støv og regn, akkurat som alle S-objektiver. Systemets unike dual-lukker konsept gir fotografer valget mellom å bruke kameraets raske fokusplanlukker med hastigheter opp til 1/4000 sek. eller den elektronisk styrte sentraltlukkeren med CS-objektivene som gir blitssynkronisering med lukkerhastigheter på opptil 1/1000 sek. De ti tilgjengelige Leica S-objektivene, hvorav seks av dem er tilgjengelig med sentrallukker, tilbyr fotografer alle viktige brennviddene samt et førsteklasses tilt/shift-objektiv. Det siste medlemmet av familien er Leica Summicron-S 100mm f2 ASPH som er spesielt godt egnet for portrettfotografering. En rekke tredjeparts mellomformatobjektiver kan også monteres på Leica S-E ved hjelp av adaptere.

Leica S-E er et ideelt og pålitelig verktøy som oppnår best mulige resultater i studio og på location, selv under selv de mest ugunstige forhold.

Leica S-E vil være tilgjengelig fra september 2014 hos utvalgte Leica-forhandlere.
Teknisk info

Produktinformasjon

Cropfaktor 0,86x
Kamerafatning Leica S
Kameratype Mellomformat
Maks ISO 1600
Minnekorttype
  • SD
  • CF
Produsent Leica
Sensorstørrelse Mellomformat
Stillbildeoppløsning 37,5MP
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.