FOTO

Canon EOS M5 Kit m/15-45mm

Digic 7. WiFi. 24,2MP

Produktnr: 1279C044AA
7 990,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Canon EOS M5 Kit
- EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

  • Kompromissløs EOS-kvalitet i et kompakt format
  • Superrask respons fanger spontane øyeblikk
  • Perfekt for kreativ filming
  • Gir EOS-kameraets kraft og fleksibilitet
  • Del bilder og film med verden – øyeblikkelig

Kraftig speilrefleksytelse kombinert med kompaktkameraets praktiske størrelse: I dag lanserer Canon et helt nytt EOS M speilløst kamera, EOS M5. Dette er det første EOS-kameraet som har Canons DIGIC 7-prosessor, og det er fullpakket med den beste bildeteknologi, inkludert 24,2 megapikslers APS-C CMOS-sensor og Dual Pixel CMOS AF som sikrer skarpe, presise bilder og dynamiske filmopptak med suveren kvalitet. Modellen er et perfekt kompakt supplement for avanserte fotografer, eller et alternativ til mellomavanserte digitale speilreflekskameraer. EOS M5 er en milepæl blant Canons speilløse kameraer!Fargenyanser og lysvariasjoner fanges vakkert opp av EOS M5, takket være DIGIC 7 som sikrer økt bildeprosesseringskraft og lavere støynivå, større detaljrikdom og dypere fargetoner. Kombinert med Dual Pixel CMOS AF kan spontane øyeblikk fryses takket være AF-hastigheter og presisjon på linje med digitale speilreflekskameraer, mens avansert gjenkjennelse og objektsporing med DIGIC 7 hjelper kameraet å låse seg til objekter både lengre og mer presist, både ved fotografering og filming. Med forbedret klarhet og ytelse, enten du er på familieferie eller på profesjonelt fotooppdrag på jakt etter det perfekte blinkskuddet, sikrer DIGIC 7 en optimal fotoopplevelse.

Lyse motiver, fra solrike sommerdager til objekter i motlys, kan enkelt fotograferes takket være Canons 24,2 megapikslers sensor med tettsittende mikrolinser som maksimerer sensorområdet og øker piksel-lyssensitiviteten samtidig som kameraet blir mindre mottakelig for digital støy. Sensoren – med en teknologi som kan sammenlignes med det anerkjente EOS 80D-kameraet – gir også bedre dynamisk spekter og redigeringsbredde og dermed vakre skygger og kontraster. For situasjoner der grunn dybdeskarphet er viktig, som ved portrettfotografering eller når du ønsker et spesielt kreativt uttrykk, gir EOS M5-kameraets store APS-C-sensor en unik effekt som samtidig er enkel å oppnå. Enten du vil manipulere lyset eller bare fotografere under uvanlige forhold, har kameraet en ISO-kapasitet på opptil 25 600, uten behov for utvidelse. EOS M5 er kameraet for deg som ønsker deg unike, velkomponerte fotografier.

Du kan justere innstillinger maksimalt, men du kan ikke alltid kontrollere motivet. Enten du vil fange et dyr i bevegelse eller en sportslig bragd, våkner EOS M5 på bare ett sekund og kan kontinuerlig fotografere med 7 bilder per sekund eller 9 bilder per sekund med fiksert AF. For å oppnå Full HD 60p-film som er stabil selv om du ikke er det, har kameraet fem stabiliseringsakser som holder bildene rolig også ved bruk av ikke-IS-objektiver. Dette forbedres ytterligere ved bruk av objektiver med dynamisk IS.

Designet for deg
EOS M5 er utviklet fra innerst til ytterst for å fungere optimalt for deg. En innebygd stor elektronisk søker er sentralt plassert for å gi speilrefleks-lignende håndtering, og sammen med høy oppløsning og rask bildefrekvens på 120 bilder per sekund er du sikret maksimal komfort. Når du bruker søkeren kan LCD-berøringsskjermen – inngangen til alle innstillinger, omgjøres til en styrematte der du kan bruke tommelen for å endre AF-punkt eller sone, nesten som en multikontroll joystick-funksjon på et digitalt speilreflekskamera. For å sikre full kontroll har det elegante kamerahuset en rekke egendefinerbare knapper, inkludert et nytt tommelstyrt hjul som gir enkel eksponeringskontroll. Og for å sikre en unik allsidighet kan EOS M5, med objektivfatning EF-EOS M, brukes sammen med mer enn 80 EF-objektiver, uten å redusere ytelse eller kvalitet.

Enkel oppkopling
I tillegg til Wi-Fi og NFC, har EOS M5 også Bluetooth®-tilkopling[i] – som sikrer varig oppkopling mellom smarttelefon og kamera. Du kan vise og overføre bilder uten å ta kameraet ut av vesken, ettersom det koples automatisk til Wi-Fi ved behov. Funksjonen kan også brukes til å gjøre smarttelefonen til en enkel, lite strømkrevende, fjernkontroll som gir forlenget fjernstyrt-funksjon, eller du kan fotografere med høy utløserhastighet, for eksempel ved naturfotografering.


Teknisk info

Produktinformasjon

Cropfaktor 1,6x
Kamerafatning Canon EF-M
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 25600
Minnekorttype SD
Produsent Canon
Sensorstørrelse APS-C
Stillbildeoppløsning 24MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.