FOTO

Canon EOS M50 m/15-45mm + 55-200mm Sort

Produktnr: 145539
8 999,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Canon EOS M50 er det første speilløse Canon-kameraet med 4K video. Praktisk og kompakt kamera med høy bildekvalitet. I denne pakken følger det med 2 objektiver, Canon M15-45mm og M55-200mm.

 

 • 4K video
 • Bluetooth LE for kontinuerlig overføring til mobile enheter
 • Ny, karftigere prosessor for bedre autofokus og raskere betjening
 • Kompakt men med god plassering av knapper og hjul

EOS M50 er et nytt tilskudd i EOS M-serien og Canons mest intuitive og teknisk avanserte speilløse kamera til dags dato. EOS M50 er utviklet for moderne eventyrere og er Canon første speilløse kamera med videoopptak i 4K-kvalitet, vribar berøringsskjerm og Canons nyeste DIGIC 8-bildeprosessor.

Ny DIGIC 8-prosessor

 

 

Canons nye DIGIC 8-bildeprosessor er drivkraften bak mange av kameraets funksjoner som 4K-filmopptak, 4K-intervallopptak, 4K-stillbilder fra 4K-filmer; serieopptak med høy hastighet og standard maksimum ISO på 25600, som gir skarpe bilder i svakt lys. DIGIC 8-bildeprosessoren gir også en rekke forbedringer av autofokus, automatisk lysoptimalisering, digital objektivoptimalisering og høylystoneprioritet for bilder av høy kvalitet som kan deles direkte fra kameraet.

Moderne og flott design

 

 

EOS M50 har en markant og flott design som er en moderne tolkning av tradisjonell fotografering med en stor elektronisk søker midt på. Med den vribare berøringsskjermen på 7,5 cm kan du enkelt utforske ulike perspektiver og kreative opptaksvinkler, ta flotte selfier og enkelt gjøre opptak til videoblogger. Forbedrede berøringsskjermfunksjoner gjør det mulig å autofokusere ved å trykke og dra på skjermen for enkel og effektiv justering av AF-punkt uten å ta øyet fra søkeren.

Tilkobling og betjening med Wi-Fi og Bluetooth

 

 

Canon EOS M50 integreres enkelt med smartenheter ved hjelp av gratisappen Canon Camera Connect for iOS og Android. Med en konstant Bluetooth Low Energy-tilkobling kan du bruke en smartenhet til å ‘vekke’ kameraet og fjernutløse det. Du bytter også enkelt til Wi-Fi for eksternt Live View-opptak og overføring av bilder.

Til gruppebilder, videoblogger og spennende, kreative opptaksvinkler kan du velge fjernstyrt Live View-opptak via Canon Camera Connect-appen og endre innstillinger og forhåndsvise opptak på en smartenhet.

Objektiver for enhver anledning

 

 

EOS M50 er kompatibelt med Canons utvalg av kompakte kvalitetsobjektiver i EF-M-serien, noe som gir deg mulighet til å finne din perfekte kombinasjon. Takket være fatningsadapteren EF-EOS M er EOS M50 kompatibelt med over 80 utskiftbare objektiver i EF- og EF-S-seriene. Tilbehørsskoen gir enkel tilkobling av Canons Speedlite-blitser, slik at du kan utforske blitsfotografering. En 3,5 mm mikrofoninngang for tilkobling av egen mikrofon, for eksempel Canons retningsbestemte stereomikrofon DM-E1 gir lydopptak av høy kvalitet.

Dette er Canons mest intuitive og avanserte speilløse kamera hittil. EOS M50 har de nyeste fototeknologiene, kraftig bildeprosessor, 4K-filmopptak og det siste innen sensorteknologi som gir moderne eventyrere mulighet til å formidle sine historier i førsteklasses foto- eller filmkvalitet.

Esken inneholder følgende:

 

 

   

   • EOS M50 kamerahus (finnes i sort og hvitt)
   • Kameradeksel R-F-4
   • Rem EM-200DB
   • Batterilader LC-E12E
   • Batteri LP-12
   • Strømledning

    

    

   Husk minnekort!

    

   Selges separat.

   Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

    

    

   Med Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM kan du fange alt fra dramatiske landskap til kjappe actionsekvenser med dette lille og lette, men alsidige zoomobjektivet på 15-45mm. Du får jevn og stille fokusering samt stødige videoopptak takket være STM-teknologi og dynamisk IS.

   Ta kivskarpe bilder, selv i svakt lys eller når du mangler stativ. Dette er et supert tilbehør for en EOS M-bruker.

    

   Leveres med:

   • Objektivdeksel E-49
   • Baklokk EB
   • Bruksanvisning
   • Garantikort
   • EAC-hefte

    

   Husk filter!

    

   Filterstørrelse 49mm

   Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

    

   Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

   er et teleobjektiv med høy bildekvalitet, STM-motor og bildestabilisator tilpasset til EOS M.

   Dette kompakte zoomobjektivet lar deg komme nærmere ditt motiv takket være zoomområde på 55-200mm. Dette tilsvarer 88-320mm i 35mm format (fullformat). Ved hjelp av god optikk og bildestabilisator skaper dette objektivet skarpe bilder med høy kontrast og fargegjengivelse.

   STM-motoren sørger for at objektivet fokuserer nesten lydløst, noe som er bra når du filmer så du slipper å få med lyden på opptaket ditt. STM sørger også for en jevnere fokusering ved filming.

   • Stort bruksområde
   • Rask og lydløs autofokus
   • Lite og nett design

    

   Leveres med:

   • Front og bakdeksel

    

   Husk filter!

    

   Filterstørrelse 52mm

    

   Teknisk info

   Produktinformasjon

   Cropfaktor 1,6x
   Kamerafatning Canon EF-M
   Kameratype Speilløst
   Maks FPS (video) 60FPS
   Maks ISO 51200
   Minnekorttype SD
   Produsent Canon
   Sensorstørrelse APS-C
   Stillbildeoppløsning 24MP
   Videooppløsning 4K
   WiFi Har WiFi


   Tilbehør
   Lignende produkter
   Varen er på lager.
   Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
   Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
   Varen må bestilles fra leverandør.
   Varen befinner seg på fjernlager.
   Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
   Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
   Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.