FOTO

Nikon Z7 Kamerahus

Produktnr: VOA010AE
35 990,-
-+
I butikk:
5 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Nikon Z7 kamerahus

Kompakt kamerahus. Stor fatning. Lyssterke objektiver. Robust konstruksjon.

Det allsidige speilløse kameraet Z 7 har verdens videste fullformatfatning og samler lys som aldri før.

 

Stor fatning, stor effekt 
Den store fatningsdiameteren på 55 mm betyr at kameraet i Z-serien tar inn mer lys. Det er bare 16 mm mellom fatningen og kameraets bildebrikke i fullformat, noe som betyr at mer av lyset når frem til bildebrikken.

 

Inspirert av lyset

Fra skumringens blåtoner til grafiske skygger. Den kraftfulle optiske konstruksjonen av objektivene med Z-fatning fra Nikon, kombinert med fatningens store diameter, gir deg muligheten til å skape magi med lyset.

 

Livet ligger foran deg. Vær modig. Vær raffinert. 
Med hele 45,7 MP og fullformat til rådighet kan du selv definere skjønnheten.

Utrolige detaljer. Fenomenal fokus. 
Den baksidebelyste CMOS-bildebrikken på 45,7 MP i fullformat med fasesøkende AF på fokusplan fanger sylskarpe bilder.

 

Superraskt 
Den lynraske EXPEED 6-bildeprosessoren gir bilder med lite støy og imponerende dynamisk område både ved høye og lave ISO-verdier.

 

Skap stort

Du får alltid skarpe bilder med autofokus (AF) som dekker hele 90 % av bildefeltet. Og når du i tillegg har den utrolige fokuseringsevnen til objektivene med Z-fatning fra Nikon, blir selv motiver i kanten av bildefeltet fanget enkelt.

 

Fokuser fritt

AF-systemet oppdager bevegelse umiddelbart. Selv små eller raske motiver følges med absolutt presisjon uansett lysforhold. Og du kan bruke innstillingen Knappenåls-AF til å sikte deg inn på de minste detaljene.

INNE I LYSET 
Lysmåling ned til -4 EV er tilgjengelig ved fotografering med et objektiv som har største blenderåpning på f/2 eller større.

 

Fang uttrykket
En prosessor for intelligent ansiktsgjenkjennings-AF oppdager og holder fast ved ansiktet, selv når personen vender seg bort en kort stund.

 

Åpen for alle innstillinger 

ISO 64–25 600, Uansett om det gjelder stillbilder eller 4K-film, er bildekvaliteten eksepsjonelt ren over hele det svært store lysfølsomhetsområdet. Du kan vise rike variasjoner i fargetoner selv i det sterkeste sollys. Og du får frem alle mulige detaljer selv i det svakeste lyset. En optisk bildestabilisator (VR) med fem akser i kameraet kompenserer for kamerabevegelse i fem retninger. Stillbilder forblir skarpe. Video er stødig. Sport-innstillingen gir et stabilt søkerbilde ved opptak av motiver som beveger seg svært raskt eller ved panorering.

 

Ved opptak av video fungerer den optiske bildestabilisatoren med fem akser sammen med elektronisk VR og gir utrolig stødige opptak. Hold tritt med bevegelsene og lyset. Med den optiske bildestabilisatoren med fem akser i kameraet er det mulig å ta bilder med opptil fem trinn lengre lukkertid en det som ellers er mulig.² Film alle motiver med utsøkte detaljer med 4K-video i fullformat. Fascinerende action Ta opp 4K/UHD-film i fullformat ved 30p. Vis fascinerende og svært detaljrik sakte film i full HD ved opptil 120p. Det er enkelt å ta stillbilder når du filmer i 4K eller full HD.

 

Høy oppløsning Oversampling fra 8K muliggjør 4K-opptak med spektakulære finesser og detaljer. Den raske EXPEED 6-prosessoren sørger for fine, rene filer, med bemerkelsesverdig lite støy, moare´ og fargefeil. Full kontroll De lyssterke objektivene med Z-fatning fra Nikon har lydløs autofokus og utsøkt bokeh. Og det er mulig å få hjelp fra fokus-peaking i kameraet mens du endrer fokus manuelt i et motiv.

 

Rediger, rediver, inspirer

På stedet eller i redigeringsprogrammet – finn din arbeidsmåte. 0-BITERS N-LOG Skap karakter. Ta opp med stor 10-biters dybde og få fire ganger så mye informasjon som med et standard 8-biters opptak, noe som gir deg maksimal bildekvalitet for redigering og gradering. Aktiver «Assistert visning» for å se et standardbilde med enkel graderingskompensasjon.

 

Tidskode ut
Vær samkjørt. Registrer tidskoder i drop-frame- eller ikke-drop-frame-format, og ta dem ut via 10-biters HDMI. Z 7 er kompatibel med Atomos Open Protocol. Du kan synkronisere start/stopp av HDMI-filmopptak fra den eksterne opptakeren. Eller fra kameraet.

 

Aktiv D-lighting
Balanser lyset. Aktiv D-Lighting i kameraet balanserer lys og skygger i motiver med høye kontraster. Perfekt for opptak som må leveres så snart du er ferdig. Skap nye verdener Intervallfilm i 4K og 8K med jevne eksponeringsoverganger

 

 

HOVEDFUNKSJONER I Z 7 OG Z 6

1. Utstyrt med en ny fullformats baksidebelyst CMOS-bildebrikke i FX-format med innebygd fasesøkende AF på fokusplan

En baksidebelyst CMOS-bildebrikke med innebygd fasesøkende AF på fokusplan blir brukt av både Z 7 og Z 6. Z 7 har et effektivt pikselantall på 45,7 megapiksler og støtter et standard følsomhetsområde på ISO 64–25600 (reduksjon til det tilsvarende av ISO 32 og utvidelse til det tilsvarende av ISO 102400 er også mulig). Z 6 har et effektivt pikselantall på 24,5 megapiksler og støtter et stort utvalg standard følsomhetsområder fra ISO 100–51200 (ytterligere reduksjon til det tilsvarende av ISO 50 og utvidelse til det tilsvarende av ISO 204800 er også mulig).

2. Et hybrid AF-system med fokuspunkter som dekker ca. 90 % av bildeområdet

Z 7 har 493 fokuspunkter* og Z 6 har 273, noe som legger til rette for bred dekning av ca. 90 % av bildeområdet, både horisontalt og vertikalt. Dette hybrid AF-systemet bruker en algoritme optimalisert for bildebrikken i FX-format, for automatisk å bytte mellom fasesøkende AF på fokusplan og kontrastsøkende AF ved fokusering. Bruken av NIKKOR Z-objektiver øker AF-nøyaktigheten ytterligere ved både stillbilder og filmer.

*Med FX (36x24) bildefelt og enkeltpunkt AF aktivert.

3. Den nye bildebehandlingsmotoren EXPEED 6 for skarpe og klare bilder og nye funksjoner som støtter kreativiteten.

Z 7 og Z 6 er utstyrt med den nye bildebehandlingsmotoren EXPEED 6. Ved å bruke den enestående oppløsningen til NIKKOR Z og NIKKOR-objektiver med F-fatning, gjengis motivene skarpere enn noen sinne. Støy reduseres også effektivt.

I tillegg har et alternativ for oppskarping på mellomnivå blitt lagt til skarphetsparameterene i Picture Control. Dette alternativet, sammen med eksisterende oppskarpings- og oppklaringsparametere, lar brukere gjøre ulike teksturer på skjermen skarpere eller mykere, både for stillbilder og filmer*. Kameraene tilbyr også 20 alternativer for kreativ Picture Control, noe som støtter det kreative uttrykket. Effektnivået kan justeres fra 0 til 100.

*Skarphetsjustering på mellomnivå er bare mulig på filminnstillingen Høy kvalitet.

4. En elektronisk søker som bruker Nikons førsteklasses optiske teknologier og bildebehandlingsteknologier for å gi en klar og naturlig visning.

Den elektroniske søkeren som brukes i Z 7 og Z 6 er behagelig og enkel å bruke sammenlignet med optiske søkere. Begge kameraene er utstyrt med en elektronisk søker der det er brukt et OLED-panel på ca. 3 690k-punkter. Den elektroniske søkeren har motivdekning og forstørrelse på henholdsvis 100 % og 0,8x, samt en diagonal innsynsvinkel på ca. 37,0°. Den bygger på Nikons enestående optiske teknologier og bildebehandlingsteknologier, og sørger for en klar og behagelig visning sammenlignet med optiske søkere, med redusert aberrasjon og minimal belastning av øyet, selv under lange opptak. Videre er et fluorbelegg påført okularvinduet. Dette avviser skitt på en effektiv måte. I tillegg kan <i>-menyen vises i den elektroniske søkeren, noe som gjør det mulig for brukerne å raskt finne og justere en rekke opptaksinnstillinger, inkludert ISO-følsomhet, AF søkefeltfunksjon og Picture Control, mens de ser gjennom søkeren.

5. En ergonomisk utforming som er unik for Nikon som legger til rette for intuitiv betjening

Z 7 og Z 6 har arvet den enestående brukervennligheten som Nikon har foredlet i løpet av årene ved utvikling av kameraer. Kamerahusene er kompakte, samtidig som de har et godt grep det er enkelt å ta tak i, og knappene for undervelger, AF-ON, ISO og eksponeringskompensasjon er alle plassert slik at de kan betjenes raskt og enkelt. I tillegg er et kontrollpanel plassert på den øvre delen av kameraet, der informasjon om innstillingene kan ses, på samme som måte på avanserte digitale speilreflekskameraer.

6. Filmfunksjoner som 10-biters N-Log, som legger til rette for et stort dynamisk område og tidskoding som oppfyller profesjonelle behov.

Z 7 og Z 6 støtter ikke bare opptak av fullformats 4K UHD (3840 x 2160)/30p-filmer med FX-basert filmformat, men også full-HD/120p-filmer. Skarpere 4K UHD-filmer blir mulig ved lesing av hele pikselområdet.*¹ I tillegg kan Aktiv D-Lighting, elektronisk bildestabilisator og fokus-peaking brukes ved filmopptak i 4K UHD og full-HD. Nikons originale N-Log kan også brukes med 10-biters*²2 HDMI-utmating. Kameraene bruker omfattende fargedybde og tolv stoppers 1300 % dynamisk område til å ta opp*³ et vell av toneinformasjon fra høylys til skygger for mer effektiv fargegradering. Støtte for tidskode gjør synkronisering av video og lyd fra flere enheter enklere. I tillegg kan kontrollringen som er innebygd i NIKKOR Z-objektiver brukes til å justere innstillinger for blenderåpning og eksponeringskompensasjon enkelt og lyddempet.

*¹ Gjelder ikke FX-basert filmformat for Z 7.
*² Samtidige opptak av 4K UHD-filmer med 10-biters utmating til kameraets minnekort er ikke mulig.
*³ Ikke tilgjengelig ved opptak av intervallfilm.

7. Nikons første*¹ innebygde bildestabilisator med ca. 5,0 effektive stopp*²

Z 7 og Z 6 er utstyrt med innebygd bildestabilisator (VR). VR-enheten sørger for kompensasjon for bevegelse langs fem akser. Effektene av bildestabilisatoren tilsvarer en lukkertid som er omtrent fem stopp raskere*¹. Denne funksjonen kan også brukes effektivt med NIKKOR F-objektiver, inkludert dem som ikke er utstyrt med VR-funksjon, når objektivadapteren FTZ er montert (selges separat)*³.

*¹ Blant kameraer med utskiftbare objektiver.
*² Målt i henhold til CIPA-standarder (ved bruk av NIKKOR Z 24-70mm f/4 S ved telezoomposisjon).
*³ Nivået av kompensasjon som oppnås når et NIKKOR-objektiv med F-fatning brukes, er ikke så høy som når et NIKKOR Z-objektiv brukes.

8. Andre funksjoner

• Betjeningssystem som er arvet fra Nikons digitale speilreflekskameraer legger til rette for intuitiv betjening av knapper og brytere
• Samme nivå av styrke og holdbarhet, samt støv- og dråpebestandighet som Nikon D850, presentert i en kompakt pakke
• En 8,0 cm berøringsskjerm (LCD) med ca. 2 100k punkter, med vippemekanisme
• Lydløs fotografering fjerner rystelser og støy som skyldes trykk på utløseren. En ny funksjon for bilde-peaking*¹ gjør det mulig for brukeren å bekrefte riktige innstilinger etter fokusforskyvningsopptak. Et simulert monokromt bilde som bruker fokus-peakingsteknologi emulerer hvordan dybdeskarpheten vil se ut etter at alle bildene er kombinert til en fokusstabling i redigeringsprogramvare*²
• Serieopptak med høy hastighet (utvidet)*³ til ca. 9 b/s (Z 7) og 12 b/s (Z 6) fanger raske bevegelser
• Fotografering med intervallutløser som gjør 8K (Z 7) intervallfilm*² mulig
• Et utvidet område for måling av dårlig lys*4 gjør det mulig for brukerne enkelt å fange scener som overgangen fra solnedgang til stjernehimmel, med automatisk eksponering
• Innebygd Wi-Fi® for direkte tilkobling til en smartenhet med SnapBridge
• Innebygd Wi-Fi® gjør det mulig å overføre bilder og filmer til en datamaskin
• Støtte for eksisterende tilbehør til digitale speilreflekskameraer, for eksempel WT-7 trådløs sender (selges separat) for overføring av bilder og filmer i høy hastighet over kablet eller trådløst lokalt nettverk, og avansert radiokontrollert trådløs blitsstyring, som legger til rette for fleksibel fotografering med flere blitser

*¹ Kan bare bekreftes med kameraet som fokusforskyvning ble utført på.
*² Tredjeparts programvare er nødvendig.
*³ Serie H (utvidet) i 12-biters RAW-, JPEG- eller TIFF-format
*4 Med opptak med intervallutløser eller opptak av intervallfilm med lydløs fotografering og eksponeringsutjevning aktivert.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kamerafatning Nikon Z
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 120FPS
Maks ISO 102400
Minnekorttype XQD
Produsent Nikon
Sensorstørrelse Fullformat
Stillbildeoppløsning 45,7MP
Videooppløsning 4K
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.