FOTO

Olympus OM-D E-M5 II kit. Sølv

m/12-40mm f/2.8 PRO

Produktnr: V207041SE000
14 940,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
http://interfoto.no/userfiles/image/Olympus_logo_130.png

Olympus OM-D E-M5 Mark II m/M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO
 
Reis lettere og ta skarpere bilder i opptil 40 megapiksler
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II bygger videre på sin prisbelønte forgjenger og er nå mer enn noen gang et sofistikert verktøy for den kreative, spontane fotografen og videofilmeren. Kompakt, brukervennlig, værbeskyttet og med markedets kraftigste bildestabilisering* som kompenserer opptil fem hevesteg.
 
Uansett situasjon gir det skarpe bilder i opptil 40 megapiksler. Glem tungt og klumpete utstyr, nå kommer du langt med bare kameraet.
 
HURTIGFAKTA E-M5 MARK II:
> Verdens kraftigste innebygde 5-aksers system for bildestabilisering som minimerer bevegelsesuskarphet i bilde og video ved håndholdt kamera. Systemets kompensasjon tilsvarer fem hevesteg.
> Kompakt lettvektshus med premiumdesign og værbeskyttelse (støv-, sprut- og frostsikkert) for fotografering utendørs og i tøffe miljøer.
> OM-D Movie Mode for 1080 Full HD video med variabel bildefrekvens: 60, 50, 30, 25 og "kinofilmfølelse" 24 bilder/sek
> 3-tommers tiltbar berøringsskjerm og stor, lyssterk elektronisk søker (EVF) med automatisk aktivering og 2,36 millioner bildepunkter for skarpt søkerbilde
> 16 megapikslers LIVE MOS-bildebrikke og TruePic VII bildeprosessor for høyoppløst bildekvalitet og fargegjengivelse, selv i lyssvake situasjoner.
> Ekstremt rask autofokus som i prinsippet finner fokus øyeblikkelig, selv når du diskret tar øyeblikksbilder på gaten eller fanger raskt bevegelige motiver i naturen.
> Innebygd Wi-Fi for fjernstyring av lukker, blender, lukkertid, Live Bulb og deling via smarttelefon og gratisappen OI.Share

Minimer risikoen for uskarphet og tapte bilder
E-M5 Mark II er bygd i magnesiumlegering og gir en solid, stabil følelse i hånden. Til tross for den kompakte st ørrelsen og lave vekten (bare 417 g) føles det betydelig mer solid enn mange av markedets betydelig større og plastliknende D-SLR-kameraer.
 
”Verdens mest stabile kamera” er en god betegnelse på kameraet. Det innebygde, videreutviklede 5-aksers bildestabiliseringssystemet eliminerer bevegelsesuskarphet i fem retninger. Stabiliseringen tilsvarer hele fem hevesteg og arbeider effektivt uansett objektiv. Selv i lite lys og med teleobjektiv kan du ta skarpe bilder og video med håndholdt kamera. Du behøver aldri gå glipp av et bilde eller få det ødelagt av uskarphet.

Bildeoppløsning på opptil 40 megapiksler
En annen fordel med Olympus' 5-aksers bildestabilisering er muligheten til å ta virkelig høyoppløste bilder. Bildestabiliseringssystemet flytter kameraets 16 megapikslers LIVE MOS-bildebrikke lynraskt i side- og høyderetning. Åtte bilder settes sammen til ett bilde med en oppløsning tilsvarende 40 megapiksler av kameraets kraftige TruePic VII bildeprosessor, samme prosessor som også finnes i E-M1!
 
Detaljrikdommen og fargegjengivelsen i bildet er imponerende, og overskrider betydelig hva som tidligere har vært mulig i denne klassen. Olympus' videreutviklede bildestabilisering muliggjør ikke bare en skarphet og bildegjengivelse som er vanskelig å slå, den innebærer også at du slipper å slepe på stativ eller gyrorigger når du filmer.
Velutviklet videofunksjon
 
E-M5 Mark II er perfekt for filmere som vil få spillefilmfølelse i videoene sine uten dyrt og tungt utstyr. OM-D Movie Mode gir en bitrate på opptil 77 megabit per sekund, og innspilling av film i 1080 Full HD med bildefrekvens på 60, 50, 30, 25 og 24 bilder per sekund. Med den klassiske filmmodusen 24 bilder/sek får du en flott kinofilmfølelse.
Du fokuserer raskt og bekvemt på kameraets 3-tommers berøringsskjerm. Den tiltbare skjermen med 1,04 millioner bildepunkter er også perfekt i situasjoner der du holder kameraet over hodet eller mot bakken og ikke kan se skjermen i normal modus, eller bruker søkeren.

Lett å bruke og flott ergonomi
Søkeren med 2,36 millioner bildepunkter er stor, lyssterk og slås automatisk på når du setter øyet foran den. Viktige innstillinger vises tydelig og du har hele tiden kontroll på bildet. Olympus har lagt ekstra fokus på visning av informasjon og kameraets ergonomi. Logisk plasserte kamerakontroller gjør kameraet mer funksjonelt og enklere å bruke.
Hver detalj er finjustert, for eksempel stikker Fn-knappen på oversidenog navigasjonsrattet ut litt til høyre på den nyeste OM-D-modellen. Små forandringer som gjør kameraet raskere og enklere å bruke – fremfor alt når innstillingene skal justeres under bruk. Også den ekstremt raske autofokusen forenkler det når du har det travelt – 81 målesoner, meget god funksjonalitet i svakt lys og følgefokus.
 
Slipp kreativiteten løs
Til tross for at E-M5 mark II er påfallende kompakt og enkelt å bruke er det fullpakket med smarte funksjoner som lar deg slippe løs all kreativiteten. Live Composite setter sammen flere bilder til ett. Perfekt når du vil fange lysets bevegelser fra kjøretøy, fyrverkeri, stjernehimmelen eller male med lys i et bilde.
 
Du kan ta seriebilder med en hastighet på opptil 10 bilder per sekund og dra nytte av den ekstremt raske lukkertiden på 1/16000-dels sekund. Med Digital Shift kan du gjøre perspektivkorrigering direkte på skjermen uansett hvilket objektiv du bruker – perfekt for fotografering av arkitektur. Innebygde kunstfiltre tilfører flotte effekter til bildene dine, og med innebygd Wi-Fi parkobler du raskt kameraet med smarttelefonen din. Du kan fjernstyre kameraet, geotagge og dele bildene dine på sosiale medier med gratisappen Olympus OI.Share.
Store valgmuligheter

Nye E-M5 Mark II har en lang liste med forbedringer, smarte detaljer og funksjoner som gjør det til et av markedets absolutt mest anvendelige kameraer. Med det kompakte formatet, bildekvaliteten, bildestabiliseringen, hurtigheten, den effektive værbeskyttelsen og kameraets brukervennlige funksjonalitet i kombinasjon med over 40 Micro Four Thirds-objektiver og et bredt utvalg av tilbehør, er E-M5 Mark II et system det er vanskelig å slå.
 
Teknisk info

Produktinformasjon

Cropfaktor 2x
Kamerafatning Micro Four Thirds
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 25600
Minnekorttype SD
Produsent Olympus
Sensorstørrelse Micro Four Thirds
Stillbildeoppløsning 16MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.