FOTO

Sony a7 III kamerahus. Full frame.

24MP Full-Frame, UHD 4K video

Produktnr: ILCE7M3B.CEC
23 000,-
-+
I butikk:
Ikke på lager (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Sony Alpha a7 III

 

Sony a7 III, fullformats sensor gir deg bilder i en fantastisk kvaliet. Ny bildesensor, forbedret autofokus, høy opptakshastighet, dynamisk omfang på 15 blendere og 4K HDR videofunksjon. Du har aldri før fått så mye Sony fullformat for pengene.

 

- 24,2MP 35mm bakbelyst full-frame CMS sensor
- Lysrask Hubrid AF med 693 phasedetection og 425 AF punkter
- ISO følsomhet opp til 51200 (kan utvides fra ISO 50-204800 stillbilder)
- 10 fps med AF/AE tracking
- 4K HDR video
- Ekstrem lang batterilevetid opp til 710 bilder pr opplading.

 

 

 

 

 

OBJEKTIVKOMPATIBILITET

Objektiver av E-typen fra Sony

 

SENSORTYPE

35 mm Exmor R CMOS-sensor i fullformat (35,6 × 23,8 mm)

 

ANTALL PIKSLER (EFFEKTIVE)

Ca. 24,2 megapiksler

 

ISO-FØLSOMHET (ANBEFALT EKSPONERINGSINDEKS)

Stillbilder: ISO 100–51 200 (ISO-numre opp fra ISO 50 til ISO 204 800 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–12 800, kan velges med øvre og nedre grense), video: ISO 100–51 200 (ISO-numre opptil ISO 102 400 kan angis som utvidet ISO-område), AUTO (ISO 100–12 800, kan velges med øvre og nedre grense)

 

BATTERIVARIGHET (STILLBILDER)

Ca. 610 bilder (søker) / ca. 710 bilder (LCD-skjerm) (CIPA-standard)

 

TYPE SØKER

1,3 cm (0,5-type) elektronisk søker (farge), XGA OLED

 

SKJERMTYPE

7,5 cm (3,0-type) TFT-skjerm

 

 

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Bredere, raskere og mer stødig AF-ytelse

Et utviklet bildebehandlingssystem og AF-algoritmer fra α9-kameraet som er optimalisert for α7 III, forbedrer AF-fart, presisjon og sporingsytelse. 693 fasegjenkjennende AF-punkter og 425 kontrastgjenkjennende AF-punkter gir god dekning over et stort område. Hastigheten til autofokuset økes med opptil to ganger, og mer presis AF-sporingsytelse gjør det mulig å fange inn og beholde fokus på motiver som beveger seg raskt og uforutsigbart. α7 III autofokuserer også pålitelig ned til lysstyrker på EV-3.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Fasegjenkjennende AF støtter objektiver av A-typen

Fasegjenkjennende AF kan fungere selv når et objektiv av A-typen er festet til α7 III via en LA-EA3-adapter. AF-systemet med 693 fasegjenkjennende AF-punkter i fokalplanet gir dekning over et stort område, rask respons og høy sporingsytelse.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

AF på øye støtter nå AF-C

AF på øye støtter AF-C-modus med større presisjon, noe som forbedrer portrettfotografering ytterligere, og høyere AF-hastighet gjør det enklere å ta et portrettbilde av et motiv i bevegelse, selv om motivet ser ned og vekk fra kameraet, eller om motivet er bakbelyst med ansiktet delvis mørkt. α7 III støtter AF på øye for objektiver av A-typen montert via en adapter.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

AF-PÅ-knapp og multivelger

Den nye AF-ON-knappen aktiverer autofokus uten at du må trykke lukkerknappen halvveis inn for å fokusere, slik at du kan konsentrere deg mer om nøyaktig når du skal utløse lukkeren og fange inn øyeblikket øyeblikkelig. En multivelger lar deg endre fokuspunkt raskt og effektivt. Du kan velge og endre fokuspunkt intuitivt, slik at du ikke går glipp av flotte sjanser til å fotografere motiver i bevegelse.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Omfattende AF-brukervennlighet

Du kan justere AF-sporingsfølsomheten ved fotografering av stillbilder i fem trinn for motiver som beveger seg utenfor fokusområdet. Autofokusområder og -punkter forblir de samme eller endres når du bytter mellom horisontal og vertikal retning. Dette avhenger av fotograferingssituasjonen. Registrering av AF-område gjør det mulig å lagre ofte brukte fokuspunktinnstillinger og å tilordne dem til egendefinerte knapper for rask og praktisk opphenting med én berøring når du trenger dem.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Opptil 10 bps med AF/AE-sporing

Med en ny lukker og forbedringer av bildebehandlingssystemet kan α7 III fotografere kontinuerlig ved opptil 10 bps med AF/AE-sporing (opptil 8 bps med minimale skjermforsinkelser i kontinuerlig Live View-fotograferingsmodus) for enkel, stabil fotografering av selv svært aktive motiver. Opptil ca. 177 JPEG-bilder (standard), 89 komprimerte RAW-bilder eller 40 ukomprimerte RAW-bilder kan bli tatt i én kontinuerlig serie. En elektronisk lukker gir stille, vibrasjonsfri fotografering av ville dyr og i andre sensitive situasjoner, når selv den minste lyd kan bety at du går glipp av et ideelt bilde.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Mer brukervennlig kontinuerlig fotografering

Bilder tatt i kontinuerlig fotograferingsmodus kan vises som en gruppe, og slike grupper kan slettes eller beskyttes i én rask operasjon. I tillegg effektiviser kameraet prosessen med å skrive data til minnekort, takket være høyere seriefotograferingskapasitet og UHS-II-mediekompatibilitet. Fn-knappen og menyknappen kan brukes til å endre innstillinger umiddelbart etter kontinuerlig fotografering mens dataskrivingen pågår.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Antiflimringsfotografering

Flimmer fra lysstoffrør og annen kunstig belysning oppdages automatisk, og lukkerhandling times for å minimere effekten på stillbilder. Dette undertrykker eksponerings- og fargeuregelmessigheter på toppen og bunnen av bilder som er tatt ved raske lukkertider, samt eksponerings- og fargeujevnheter mellom kontinuerlige bilder, slik at du trygt kan ta bilder innendørs.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Klare, naturlige, realistiske 4K-filmer

4K-filmer i fullformat med høy oppløsning og full pikselavlesning uten at piksler slås sammen, komprimerer omtrent 2,4 ganger så mye data som det som trengs for 4K filmer (QFHD: 3840 x 2160) og gir minimalt med moaré og artefakter. Avansert bildebehandling gjør det mulig å ta opp 4K-videoer i fullformat med enestående bildekvalitet i middels til stort ISO-område, så du får mest mulig ut av 4K-videoformatets unike potensiale i hver tagning. Hvis du ønsker det, kan du også velge Super 35 mm-modus i stedet for fullformatsmodus.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Støtter et bredt spekter av behov innen HDR-filmproduksjon

α7 III støtter et bredt utvalg av HDR filmproduksjonshastigheter og har S-Log-3- og S-Log2-gammakurver som gir mer fleksibilitet til å finjustere bilder gjennom fargegraderingsoperasjonen i etterbehandlingen [1], og en ny HLG-bildeprofil (Hybrid-Log-Gamma)som gir rask HDR-arbeidsflyt. Du trenger imidlertid ikke fargegradering for å kunne glede deg over umiddelbar avspilling av høy kvalitet, naturtro bilder[2] uten blokkerte skygger eller overeksponering på en HDR (HLG)-kompatibel TV.

 

Allsidige funksjoner for filmopptak

α7 III har et bredt utvalg av funksjoner som gir en god arbeidsflyt for profesjonelle videografer, blant annet ren HDMI-utgang, tidskode/brukerbiter (TC/UB), fjernkontroll, markørvisning/-innstilling, sebrafunksjon, sakte og rask film, samtidig proxy-videoopptak, uttak og separat lagring av stillbilder fra en film og Gamma Display Assist-funksjon.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Forbedret rask hybrid AF for videoopptak

En effektiv kombinasjon av fasegjenkjennende fokalplan-AF og kontrastgjenkjennende AF låser seg presis på motiver i rask bevegelse, og sporer dem jevnt under filmopptak. AF-dekning for filmer spenner over et område som er nesten like stort som AF-dekningen for stillbilder, så når det tettpakkede AF-systemet låses til et filmmotiv, fortsetter kameraet å spore det jevnt og trutt. Tre AF-motorhastigheter gir deg frihet til å bruke sakte fokus-effekter når du gjør filmopptak.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Min meny og nytt menygrensesnitt

Min meny lar deg nå registrere og organisere opptil 30 menyelementer etter brukshyppighet, slik at du raskt kan hente dem frem, og ubrukte elementer kan slettes etter behov. Du kan opprette en egendefinert meny tilpasset dine fotograferingsbehov. α7 III har primærmenyer som er omorganisert for å gjøre det lettere å søke, med gruppenavn og sidenummer øverst på skjermene.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Praktisk rangeringsfunksjon for sortering ute i felten

Rangeringer fra én til fem stjerner kan legges til stillbilder og beholdes når bildene importeres inn i PlayMemories Home eller den nye Imaging Edge-programvaren fra Sony på en PC. Denne funksjonen og en beskyttelsesfunksjon for å hindre utilsiktet sletting av bilder kan tilordnes en tilpasset knapp (C3 som standard for beskyttelse). Rangering og beskyttelse kan legges til ved å gå gjennom avspillingsvisningen, og kontinuerlige grupper kan gjennomgås, beskyttes og slettes når du er ute og tar bilder eller er på reise.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Rask tilpasning

Kameraoppsett kan registreres (opptil to i kameraet og fire på et minnekort) for rask tilgang via modushjul. Opptil 81 funksjoner kan tilordnes elleve tilpassede knapper, og til og med sett med tilpassede funksjoner kan tilordnes for stillbilder, videoer og avspilling. Hent frem tilpassede innstillinger ved å holde inne knapp-funksjonen er praktisk for midlertidig henting av fotografiinnstillinger tilordnet egendefinerte knapper mens en slik knapp holdes inne.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Høyoppløselig XGA OLED Tru-Finder™ med høy kontrast

Fordelene ved OLED-søkere er høy oppløsning og kontrast pluss utmerket gradering og fargegjengivelse. XGA OLED Tru-Finder med cirka 2 359 000 punkter gjengir bilder med tydelig hjørne-til-hjørne-visning. Forstørringen er 0,78x (ca. 38,5° diagonalt synsfelt). ZEISS T*-belegget gir en betydelig redusering av plagsom objektivrefleksjon på det okulære objektivet. Kameraet starter opp cirka 40 % raskere enn med α7 II. Visningsmodusen kan også angis til Høy for å gi flere og mer naturlige detaljer. Dette gjøres ved å dra maksimalt nytte av dataavlesningen fra sensoren med 24,2 effektive megapiksler.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

LCD-berøringsskjerm for enkel og umiddelbar fokusbetjening

LCD-skjerm av 3.0-typen med 922 000 punkter kan betjenes ved berøring og har klare, skarpe og høydetaljerte visninger selv når du er utendørs. Bruk berøringsfokus til å umiddelbart fokusere på et punkt som du berører på skjermen, og styreflaten til å flytte fokusrammen rundt på LCD-skjermen med en fingertupp mens du holder øye med fotograferingen gjennom søkeren. Denne LCD-skjermen kan vippes opp med så mye som 107 grader og vippes ned med så mye som 41 grader. Dette gir fleksibel, praktisk kameraholding og fotograferingsovervåking. 

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Femakset bildestabilisering i huset med en lukkertidsfordel på 5,0 trinn

Dette omfattende systemet kompenserer for fem typer kameraristing som ofte gjør bilder uskarpe: vertikal/horisontal risting ved fotografering på lengre fokuslengder, X/Y-risting i nærbilde-(inkludert makro-)fotografering og rulleristing ved opptak av stillbilder om natten og filmer. Den oppnår effektivt 5,0 kortere lukkertid, slik at α7 III kan dra full fordel av bildemulighetene av høy klasse og Live View-bildeytelsen. Videre fungerer den med objektiver av A-typen festet med en monteringsadapter, og med objektiver av E-typen.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Plasseringsinformasjonskobling via Bluetooth

Kameraet kan pares med PlayMemories Mobile-appen som er installert på en kompatibel mobiltelefon eller et kompatibelt nettbrett. Slik kan du få posisjonsdata, registrere det på stillbilder og rette kameradatoer og -tidspunkter samt posisjonsinnstillinger. PlayMemories Home-applikasjonen kan brukes på en datamaskin for å organisere importerte stillbilder på et kart.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Jevn kobling til PC via USB 3.1 Gen 1-port

En USB Type-C™-port som støtter rask USB 3.1 Gen 1, gjør det mulig å overføre store RAW-datafiler til en ekstern PC, slik at du raskt kan se gjennom bilder på en PC og fortsette å fotografere uten forsinkelser. I tillegg kan du med innstillingen som lar deg kun overføre JPEG-filer til en PC, sjekke bilder via en PC enda raskere etter kontinuerlig fotografering fordi kameraet ikke må sende store mengder RAW-data.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Lengre batterilevetid gir lengre brukstid

NP-FZ100-batteriet har ca. 2,2 ganger mer kapasitet enn et NP-FW50-batteri som tillater fotografering av opptil cirka 710 bilder etter én full lading, og det valgfrie vertikale grepet VG-C3EM har plass til to batterier for lange perioder med sikker fotografering. Med USB Type-C™ og multi-/mikro-USB-porter kan eksterne bærbare batterier lade kameraet for lengre opptak. Tilbehør som en fjernkontrollenhet kan også enkelt brukes via en multi-/mikro-USB-port, mens strøm tilføres gjennom en USB Type-C™-port. Den valgfrie batteriladeren BC-QZ1 lader raskere enn via USB.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

To spor med UHS-II-kompatibilitet

Dette kameraet har to mediespor for henholdsvis SD-kort (UHS-II-kompatible for rask dataskriving) og SD- / Memory Stick-kort. Du kan bruke to kort i sporene for å ta opp og videreføre opptaksdata samtidig, separere RAW- data fra JPEG-data, eller stillbilder fra filmer og kopiere data fra det ene kortet til det andre. Dekselet over minnekortet kan låses for å forhindre at det åpnes utilsiktet.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Svært robust og brukervennlig under tøffe forhold

α7 III er pålitelig i utfordrende omgivelser. Huset er forsterket med toppdeksel, frontdeksel og intern ramme i en lett, stiv magnesiumlegering. Antallet skruer i objektivmonteringen har blitt økt til seks for forbedret robusthet. Større knapper og hjul er forseglet. Hele huset er forseglet for å redusere mengden av støv og fuktighet som trenger inn

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

One touch-fjernkontroll og One touch-deling

One touch-fjernkontroll gjør en smarttelefon eller et nettbrett om til en søker/fjernkontroll. One touch-deling overfører bilder og videoer til enheten din for deling på sosiale nettverk. Bare installer en PlayMemories Mobile-app via Wi-Fi på den NFC-aktiverte Android-enheten, og berør så enheten mot kameraet for å koble dem sammen. Hvis du ikke har NFC, kan du bruke QQ-kodekompatibiliteten for å pare enhetene.

Bilde av a7 III med 35 mm bildesensor i fullformat

Ny Imaging Edge-programvare fra Sony

Imaging Edge-programvarepakken kan gi deg den ultimate bildekvaliteten, forbedre produksjonseffektiviteten og hjelpe deg med å finjustere RAW-baserte bilder. Bruk Remote (Ekstern styring) for kontrollere fotograferingen eksternt mens du overvåker scenene på en PC-skjerm med livevisning, Edit (Rediger) for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet og Viewer (Visning) for å se på, vurdere og velge ut bilder fra en liste.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Cropfaktor 1,0x
Kamerafatning Sony FE
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 120FPS
Maks ISO 204800
Minnekorttype SD
Produsent Sony
Sensorstørrelse Fullformat
Stillbildeoppløsning 24MP
Videooppløsning 4K
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.