FOTO

Nikon D3500 Kit med 18-55 og 70-300mm VR

Produktnr: VBA550K005
7 490,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (4 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse


Nikon D3500 m/ 18-55mm AF-P VR og 70-300mm AF-P VR

Nyt skjønnheten. Bildekvaliteten fra et digitalt speilreflekskamera.

D3500s store bildebrikke i DX-format med 24,2 megapiksler gir flotte og detaljrike bilder og filmer i full HD – selv ved opptak i svakt lys. Kombinert med gjengivelsen til et NIKKOR-objektiv kan du skape kunstneriske portretter med jevn uskarphet i bakgrunnen. Helt enkelt.

FRA FØRSTE GLIMT AV SOLLYS TIL NATTENS SISTE DANS

Fang alt. Fra nattens magiske øyeblikk til fargene av en ny dag.  Med et ISO-lysfølsomhetsområde på 100–25600 vil bildene og videoene se bra ut uansett lysforhold.

MER Å LIKE

Kameraets sylskarpe autofokussystem holder motivene i perfekt fokus, og opptakshastigheten på 5 b/s gjør det mulig å ta fem flotte bilder i sekundet. Enten du zoomer inn for å fange et følelsesladet ansiktsuttrykk eller vil ta bilde av alle barna dine når de leker – valget er ditt.

Lag filmer

Å ta perfekte bilder er bare halve moroa. Med D3500 kan du også ta opp jevne, detaljrike filmer i full HD-kvalitet med bildefrekvenser på opptil 60p. Takket være kameraets store ISO-lysfølsomhetsområdet kan du enkelt gjøre filmopptak både når det er overskyet, og om natten.

Skapt for å brukes

Den robuste og nøye utviklede objektivfatningen i metall gjør det mulig å bytte objektiv igjen og igjen uten å bekymre seg for slitasje. Gå fra telezoom til fast vidvinkel – når du først har prøvd de ulike NIKKOR-objektivene er det vanskelig å stoppe.

Konstruert for å holdes

D3500 har et svært behagelig grep. Kameraet ligger godt i hånden med en gang, slik at man enkelt tar bilder uten uønskede kamerabevegelser. God avstand mellom knappene gir brukervennlig betjening, og batteriets levetid gjør at du kan holde det gående fra morgen til kveld. Og enda lenger.

Alltid det beste bildet

Gjør mer. Bruk Auto-innstillingen til å ta perfekte bilder du bare får med et digitalt speilreflekskamera. Eller ta bildene dine til neste nivå med Guide-funksjonen. Guide-funksjonen er din pålitelige assistent. Den viser deg nøyaktig hvordan du endrer kamerainnstillingene for å få fantastiske bilder og filmer – akkurat slik du vil ha dem.

LEGG TIL DET LILLE EKSTRA

Enkelte øyeblikk krever det lille ekstra. Og D3500 er utstyrt med en rekke kreative effekter du kan bruke i bilder og filmer. Det er bare å velge ønsket effekt før opptaket starter. Eller så kan du endre bildene etter at opptaket er gjort. Den store LCD-skjermen med høy oppløsning på hele 921 000 punkter lar deg komponere og se gjennom bilder med perfekt klarhet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (zoom)
  • 18-55mm
  • 70-300mm
Cropfaktor 1,5x
Kamerafatning Nikon F DX
Kameratype DSLR
Maks blenderåpning f/3.5
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 25600
Minnekorttype SD
Produsent Nikon
Sensorstørrelse APS-C
Stillbildeoppløsning 24MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.