FOTO

Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Makroblitz

Produktnr: 9389B006AA
5 995,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoLignende produkter
Beskrivelse
Lys opp verden med Canons nye Macro Ring Lite MR-14EX II
 
Designet for profesjonelle fotografer med digitalt speilreflekskamera og en forkjærlighet for makrofotografering. Den nye blitsen gir deg imponerende fleksibel lyssetting for et bredt spekter av motiver, og den kan skilte med en rekke nye oppdateringer, for eksempel individuell betjening av blitshodene, raskere respons og forbedrede egendefinerte funksjoner.
 
Macro Ring Lite MR-14EX II er kompatibel med samtlige av Canons digitale EOS-speilreflekskameraer og har helautomatisk E-TTL II-blitsmåling for presise og konsekvente eksponeringer. Forbedret fokuseringslys med nye hvite lysdioder med høy lysstyrke gir bedre belysning enn på foregående produkt, og gjør det enklere å fokusere i lite lys. Venstre og høyre blitsrør kan i tillegg styres individuelt, noe som gir deg enda større fleksibilitet. Ledetall på 14 lar deg utforske unike og kreative lyssettingsmuligheter når du jobber på nært hold med høy forstørrelse.
 
Du kan også bruke Macro Ring Lite MR-14EX II som en trådløs optisk hovedblits og fjernstyre Speedlite EX-blitser. Det gir deg trådløs kontroll over opptil tre grupper med eksterne blitser via infrarødt lys. Du kan tilpasse blitsstyrkeinnstillingene i det integrerte LCD-panelet for enda mer presis belysning. Det finnes i tillegg tolv nye tilpassbare funksjoner og tre nye personlige funksjoner som gir deg mulighet til å finjustere innstillingene til de kreative utfordringene du står ovenfor.
 
Macro Ring Lite MR-14EX II kan også skilte med en rekke nye og forbedrede funksjoner. Redesignede kontroller lar deg aktivere blitsenheten fra menyen på det digitale speilreflekskameraet, mens en ny indikator viser oppladingstiden for blitsen, som nå er på kun 5,5 sekunder og tilnærmet lydløs – perfekt til fotografering av lettskremte motiver.
 
I tillegg er selve blitsutformingen forbedret med en ny ettrykks låsemekanisme som gjør det raskt og enkelt feste blitsen på EOS-kameraene. Ny festefot i metall og ny støvfjerningsmekanisme gir bedre holdbarhet og pålitelighet. Videre er ledningen nå festet på venstre side av blitskroppen slik at den ikke er i veien for utløserknappen på kameraet. Blitsdesignen gjør det også enkelt å feste filtre på objektivet for enda større kreativ frihet.
 
Nøkkelfunksjoner for Macro Ring Lite MR-14EX II:
• Ringblits for allsidige lyssettingsmuligheter
• To blitsrør som styres individuelt
• Kraftig ytelse – ledetall 14 (ISO 100)
• Trådløs avfyring av andre blitser
• LED-modelleringslys gir forbedret fokusering i lite lys
• Brukervennlige kontroller
• Rask og stille opplading
 
Ledetall 14 Passer for alle EF/EF-S macro objektiver.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Canon


Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.