FOTO

Nikon Coolpix P900

24-2000mm, 5x bildestabilisator, 16MP

Produktnr: VNA750E1
6 180,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
http://interfoto.no/userfiles/image/Nikon_130.png

Fotografer som elsker å ta bilder av naturen og nattehimmelen
kan glede seg over nye Nikon COOLPIX P900  Kameraet inneholder en ekstrem optisk zoom på 83x, som fanger opp detaljer som ikke er synlige for det blotte øyet.

Den optiske zoomen dekker fra 24 til 2000 mm, og kan utvides til 4000 mm med Dynamic Fine Zoom¹. Naturen fremstår nærmere enn noen gang, og alle detaljer kan dokumenteres med både stillbilder og filmer i full HD. Det lyssterke objektivet på f/2.8–f/6.5 gir krystallklare bilder med høy oppløsning, selv når du zoomer helt ut til 2000 mm teleobjektiv (tilsvarende på 35 mm-format).

"COOLPIX P900 løfter ytelsen til kompaktkameraserien til et helt nytt nivå: Det vil si flere detaljer, svært kraftig zoom, forbedret stabilitet, muligheter for fleksibel komponering og imponerende intervallfilm. Med optisk zoom på opptil 2000 mm² tar Dynamic Fine Zoom deg til 4000 mm¹, slik at fjerne motiver kommer helt nære. 5-trinns Dual Detect optisk bildestabilisator sørger for stabiliteten som trengs for å registrere tydelige detaljer, selv for håndholdte opptak med supertele, og takket være responstiden registreres alle bevegelser for motiver som beveger seg raskt."

Oppsummering av viktige funksjoner
 • Svært kraftig zoom: Fang opp alle detaljer som ikke er synlige for det blotte øye, med NIKKOR-zoomobjektivet på 83 x utvidbart til 166 x Dynamic Fine Zoom¹.
 • 5,0-trinns Dual Detect optisk bildestabilisator: Bildestabilisatoren registrerer bevegelser og gir forbedret vibrasjonsutligning og stødige opptak ved telefotografering med håndholdt kamera.
 • Baksidebelyst CMOS-bildebrikke med 16 megapiksler: Det er enkelt å få skarpe og detaljrike bilder, selv på kveldstid. Forvent enestående ytelse.
 • Støtte for GPS/GLONASS/QZSS med POI: Få detaljert stedsinformasjon raskt fra de globale satellittsystemene GPS, GLONASS og QZSS som logger ruten din.
 • Innebygd Wi-Fi® og NFC-støtte: Del bilder hvor som helst ved å trykke én gang på Wi-Fi®³-knappen eller holde det NFC-aktiverte4 kameraet inntil en smartenhet4.
 • Enda raskere responstid: Gå aldri glipp av avgjørende øyeblikk takket være hurtigere AF og mindre opptaksforsinkelse (ca. 0,12 sek ved vidvinkel).
 • Stor vippbar og dreibar LCD-skjerm: Utforsk fleksibel bildekomponering med den vippbare og dreibare Clear Color-skjermen på 7,5 cm (3 tommer) og ca. 921 000 punkter (RGBW).
 • Filmer i full HD: Ta opp utrolig jevne filmer (1080/60p) med et ett knappetrykk og få lyd i høy kvalitet takket være mikrofonen som endrer retning med zoomen.
 • Intervallfilm: Velg et motiv, og deretter lages det automatisk en 10-sekunders intervallfilm av stillbilder tatt med intervallutløser.
 • Zoommikrofon: Filmer i full HD har retningsbestemt lyd i høy kvalitet siden zoommikrofonen endrer retning i overensstemmelse med zoomingen.
 • Super ED-glasselement: Det kraftige zoomobjektivhuset er kompakt og har overlegne egenskaper for korrigering av kromatisk aberrasjon.
 • Måne- og Fugletitting-innstillinger: Automatisk motivvalg, som aktiverer enkel fokusering og innstillinger, gjør det enkelt å ta bilder av for eksempel måne- og fuglemotiver.
 • Stor innsynsvinkel: LCD-skjermen med stor innsynsvinkel gjør det enkelt å bruke spesielle opptaksvinkler. Ta bilder fra høye eller lave vinkler.
 • Funksjonsknapp (Fn) som kan tilpasses: Tilordne funksjoner som brukes ofte, til Fn-knappen, slik at det er mulig å endre innstillinger hurtig med ett trykk.
 • Funksjonsvelger: Tilgangen til sentrale innstillinger, for eksempel manuelle eksponeringskontroller (P/S/A/M), er enklere med funksjonsvelgeren, som gir enkel betjening med én hånd.
 • Målsøkende AF: Målsøkende AF finner motivet raskt og nøyaktig og fokuserer på det automatisk. Dette gir skarpe bilderesultater hver eneste gang.
 • COOLPIX Picture Control: Bestem utseendet til bildene enkelt med Picture Control-alternativer som Friske farger, som gir fargerike bilder, eller Monokrom.
 • Innebygd elektronisk søker: En okularsensor bytter automatisk fra opptak på skjermen når øyet nærmer seg søkeren.
 • Knapp for tilbakestilling av zoom: Fang motiver på nytt med en knapp ved siden av zoomkontrollen som umiddelbart tar deg tilbake til vidvinkelfokus.
 • Zoomkontroll på siden: Sørg for at bildene alltid blir skarpe med zoomkontrollen på siden. Den betjenes enkelt med venstre hånd, slik at en kan unngå kamerabevegelser og opprettholde stabiliteten.
 • Batteri med stor kapasitet: Ta bilder lenger med forbedret energibesparende batteridesign som øker kapasiteten for både stillbilder og filmer i full HD.
 • Blitskompensasjon: Få perfekt balanserte eksponeringer med blitskompensasjon (-2 til +2 EV) som bidrar til å balansere blitsnivået på et motiv.
 • 19 motivprogrammer: Kameraet kan foreslå de beste innstillingene for opptakssituasjonen. Bare velg scenen som passer best til motivet
 • EXPEED C2: Nikons effektive bildebehandlingssystem gir enestående bildekvalitet med rask respons og høy følsomhet.
 • NIKON IMAGE SPACE: Alle Nikon-brukere kan få 20 GB gratis lagringsplass i nettskyen med Nikons tjeneste for lagring og deling av bilder på www.nikonimagespace.com.
¹ Forstørrelse av Dynamic Fine Zoom blir beregnet ut fra maksimal vidvinkelstilling for optisk zoom.
² Basert på CIPA-standarder, målt ved ca. 350 mm (tilsvarende på 35 mm-format).
³ Krever installasjon av Nikons Wireless Mobile Utility (kompatibelt med iOS og Android™) på smarttelefoner og nettbrett.
4 Nærfeltskommunikasjon (NFC) fungerer med kompatible smarttelefoner og nettbrett med Android™-operativsystem (Android 4.0 eller senere). Dette krever installering av Nikons Wireless Mobile Utility og innstilling av bildeoverføring før bruk.
 
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (zoom) 24-2000mm
Kameratype Kompakt
Maks blenderåpning f/2.8
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 12800
Minnekorttype SD
Produsent Nikon
Sensorstørrelse 1/2.3"
Stillbildeoppløsning 16MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.