Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
2751B005 Canon  Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM 77mm filterfatning

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

77mm filterfatning

19 995,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Canon EF 70-200mm F/2.8 L IS II USM
 
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM fra Canon, er et driftssikkert telezoom-objektiv for profesjonelle fotografer. Med fluoritt, slitesterk utforming og 4-trinns bildestabilisator sørger objektivet for forbedret bildekvalitet.
 
Det ideelle objektivet for sports-, natur- og portrettfotografering
 
L-serie-kvalitet
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM har Canons høyeste standarder innenfor optikk, bildekvalitet, pålitelighet og brukervennlighet i L-serien og er derfor favorittobjektivet blant mange profesjonelle fotografer.
Den forbedrede og kraftige konstruksjonen inneholder støv- og fuktighetsbestandige forseglinger som beskytter mot tøffe værforhold.
 
Stor blenderåpning
Med den store blenderåpningen på f/2,8 er det mulig å fotografere i lite lys. Denne store blenderåpningen kan også sørge for liten dybdeskarphet, noe som får motivet til å skille seg ut fra en støyete bakgrunn.
 
Bildestabilisator
Canons 4-trinns bildestabilisator (IS) gjør objektivet perfekt for forhold med lite lys hvor man ikke kan bruke stativ. Bildestabilisatorsystemet gjør det mulig å bruke lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn det som er vanlig å bruke, uten at det forårsaker uskarpe bilder.
 
Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement (Ultra Low Dispersion) sikrer høy bildekvalitet.
Kromatisk aberrasjon reduseres med objektivelementet laget av Canons unike høyytelses-fluoritt. Ved siden av fluoritt brukes også 5 UD-elementer som sikrer glimrende bildekvalitet, høy kontrast og naturlig fargegjengivelse i hele zoomområdet.
 
Vakker bakgrunnsuskarphet med 8-bladers rund blenderåpning
Den runde blenderåpningen med 8 blader gjør det mulig å ta bilder med vakker bakgrunnsuskarphet ved å isolere motivet ved bruk av store blenderåpninger.
 
Rask, stillegående autofokus
En USM-motor (Ultrasonic Motor) av ringtypen og en ny autofokusalgoritme sørger for at den raske autofokusen arbeider svært stille. Fast mekanisk manuell fokusoverstyring er også tilgjengelig uten at du må deaktivere autofokusen. Nærgrensen er redusert til 1,2 m, slik at fotografen kan stå nærmere det som foregår.
 
Tilbehør
Standardutstyret som leveres med objektivet er en ET-87-solblender, som hindrer gjenskinn i bildene, samt et avtakbart stativfeste og det myke LZ1326-etuiet for enkel transport.
 
Tekniske egenskaper:

Brennvidde: 70-200mm
Største blenderåpning: f/2.8 (gjennom hele zoomområdet)
Minste blenderåpning: 32
Telezoom-objektiv med høy ytelse i L-serien
4-trinns bildestabilisator
Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement
Forbedret driftssikkerhet
1,2 m nærgrense
Vann- og støvbestandig
8-bladers blenderåpning
USM-autofokusmotor av ringtypen
Maks. diameter x lengde: 86,2 x 197 mm
Vekt: 1.470 gram

 
Canon EF 70-200mm F/2.8 L IS II USM vant TIPA-prisen for beste profesjonelle objektiv!
 
Hvert år arrangerer TIPA (Technical Image Press Association) den prestisjetunge prisutdelingen TIPA-Awards, hvor de deler ut priser til de beste produktene innenfor fotografi og bildebehandling.
I år vant Canon prisen i klassen for beste profesjonelle objektiv for sin EF 70-200mm F/2.8 L IS II USM linse! Gratulerer Canon!
 
 
Generelt om Canon-objektiver
 
Alle oppgitte brennvidder gir et bildeutsnitt som tilsvarer det man får ved bruk av 135mm film i analoge kameraer, der bildeflaten er 36 x 24 mm.
Digitale speilreflekser med fullformat CMOS-sensor har en sensorbrikke på denne størrelsen, slik at man direkte kan "oversette" brennvidden til dette formatet.
Canon kameraer i APS-C format har derimot en sensorbrikke på 22,3 x 14,9 mm. Derfor må den oppgitte brennvidden multipliseres med 1,6, for å kunne "oversette" brennvidden til tradisjonell film.
 
Eksempel:
Et 50mm objektiv, brukt med 135mm film (eller fullformat kamera), blir betraktet som normalobjektiv, dvs. det gir en tilnærmet 1:1 gjengivelse. Brukes dette objektivet på et APS-C kamera vil brennvidden tilsvare 80mm, dvs man får et utsnitt av det opprinnelige bildet. Eller, om man vil, en forstørrelse av en del av bildet.
 
NB! Alle EF objektiver kan med fordel benyttes på APS-C kameraer.