FOTO

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

77mm EW83G

Produktnr: 9322A003
26 999,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
 
Canon EF 28-300mm F/3.5-5.6 L IS USM
 
Med et 11x zoomobjektiv som dekker alt fra vidvinkel til supertelefoto, er Canons siste profesjonelle “hvitlinse” designet for profesjonelle fotografer som ønsker å begrense objektivskiftene og fotobagens vekt.
 
Med optisk bildestabilisator (IS), høy hastighet og stillegående autofokus, leverer dette suverene objektivet det andre modeller bare kan drømme om…
 
Egenskaper
 • Brennvidde: 28-300mm
 • Største blenderåpninger: f/3.5-5.6
 • Minste blenderåpninger: f/22-36
 • 11x zoom
 • L-serie-kvalitet
 • Optisk bildestabilisator
 • Nærgrense 0,7m
 • Fulltids manuell fokus
 • Støv- og vanndråpebestandig konstruksjon
 • Sirkulært blenderdiafram
 • E-TTL II avstandsmåler
 • Linsebelegg spesialdesignet for bruk på digitalkamera
 • Maks. diameter x lengde: 92 x 184 mm
 • Vekt: 1.670 gram
 
 
Optisk Bildestabilisator
Canons anerkjente optiske bildestabilisatorteknologi (IS) kompenserer for ca. tre trinn uten merkbar økning av bildeskarpheten. Dermed blir håndholdt fotografering mulig i enormt mange situasjoner, og du slipper å dra rundt på et stativ. Betydelige bevegelser i en retning tolkes automatisk som bevisst panorering. Korrigeringen stoppes i den relevante retningen, og dermed forhindres retur-rystelser.
 
Ultrasonisk motor
En ultrasonisk motor (USM) konverterer ultrasonisk vibrasjonsenergi til rotasjonskraft som gir høyhastighets, presis, supereffektiv og nærmest lydløs autofokusering, med dreiningsmoment som gir rask respons og presis stopp. Objektivet har også fulltids manuell fokusering. En nærgrense over hele zoomespekteret på 0,7m gjør det også perfekt for nærbilder.
 
Perfekt for digitalfotografering
Objektivets form og belegg er optimalisert for å undertrykke skygge- og reflekser, og det er dermed ideelt for bruk på digitalkameraer som kan være mottakelige for refleksjon fra opptakssensoren. På et digitalkamera med en APS-C-formats sensor som EOS 10D, har objektivet et brennviddeområde som tilsvarer 45-480mm.
 
Presisjonsoptikk for høy bildekvalitet
Vakre kontraster, lav forvrengningsgrad og høy oppløsning helt ut i kantene overhele zoomspekteret. En EMD (elektromagnetisk diafram) styrer blenderåpningen og gir rask og meget presis kontroll. Et sirkulært blenderdiafram sørger for en behagelig bakgrunns-uskarphet, fra full blenderåpning til to trinn ned.
 
Miljøvennlig
EF 28-300mm har en robust, støvbestandig og vanndråpetett konstruksjon og er spesielt designet for profesjonelle fotografer som jobber under mange typer vanskelige forhold.
 
Fungerer sammen med EOS
Drivermønsteret er spesialdesignet for å matche Canons nyeste EOS-serie og drar maksimale fordeler av objektivets hastighetsfortrinn. Avstandsinformasjon gir høyere presisjon ved måling av fokuslinket E-TTL II blitsfotografering.
 
 
 
 
 
Generelt om Canon objektiver
 
Alle oppgitte brennvidder gir et bildeutsnitt som tilsvarer det man får ved bruk av 135mm film i analoge kameraer, der bildeflaten er 36 x 24 mm.
 
Digitale speilreflekser med fullformat CMOS-sensor har en sensorbrikke på denne størrelsen, slik at man direkte kan "oversette" brennvidden til dette formatet.
 
Canon kameraer i APS-C format har derimot en sensorbrikke på 22,3 x 14,9 mm. Derfor må den oppgitte brennvidden multipliseres med 1,6, for å kunne "oversette" brennvidden til tradisjonell film.
 
Eksempel:
Et 50mm objektiv, brukt med 135mm film (eller fullformat kamera), blir betraktet som normalobjektiv, dvs. det gir en tilnærmet 1:1 gjengivelse. Brukes dette objektivet på et APS-C kamera vil brennvidden tilsvare 80mm, dvs man får et utsnitt av det opprinnelige bildet. Eller, om man vil, en forstørrelse av en del av bildet.
 
NB! Alle EF objektiver kan med fordel benyttes på APS-C kameraer.
 

 
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (zoom) 28-300mm
Filterdiameter 77mm
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/3.5
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Telezoom
Produsent Canon


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.