FOTO

Canon EF 400mm f/2.8 L IS II USM

Kun 3,85 kg. Lysstyrke 2.8

Produktnr: 4412B005AA
112 999,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Canon EF 400mm F/2.8L IS II USM

Ekstra lett supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse fra L-serien, med 4-trinns bildestabilisator med 3 innstillinger. EF 400mm f/2,8L IS II USM gir enestående bildekvalitet i en robust design, som er ideell for sports- og dyrefotografering.

  
Egenskaper
 • Brennvidde: 400 mm
 • Største blenderåpning: f/2,8 supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse
 • Minste blenderåpning:f/32
 • Del av Canons kritikerroste L-serie
 • 4-trinns bildestabilisator
 • Tre IS-innstillinger
 • Slitesterk og robust design
 • Bedre bildekvalitet
 • Stille og raskt autofokus 
 • Maks. diameter x lengde: 163 x 349 mm
 • Vekt: 5.370 gram
Objektivet som gir deg et annet syn på sport- og dyrefotografering


Supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse
Med en blenderåpning på f/2,8, er EF 400mm f/2,8L IS II USM et supertelefoto-objektiv med ultrahøy ytelse som leverer eksepsjonell bildekvalitet i et slitesterkt design som bruker magnesiumlegering og titan for å redusere vekt.
 
L-serie-kvalitet
L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er meget støv- og fuktighetsbestandig.
 
4-trinns bildestabilisator
En 4-trinns optisk bildestabilisator – spesielt utviklet for objektivets bestemte brennviddeområde – motvirker uskarphet, som kan forekomme ved fotografering uten stativ eller lang lukketid. Automatisk panoreringsdeteksjon sørger for effektiv ytelse når du følger objekter i bevegelse, og siden IS-systemet befinner seg i objektiver er resultatene synlige gjennom søkeren under fokusering.
 
3 IS-innstillinger
Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.
 
Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg
Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.
 
Rask, stillegående autofokus
En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.Les teknisk spesifikasjon for Canon EF 400mm f/2.8 IS USM på Canon sin hjemmeside >>
 
 
 
 
Generelt om Canon objektiver
 
Alle oppgitte brennvidder gir et bildeutsnitt som tilsvarer det man får ved bruk av 135mm film i analoge kameraer, der bildeflaten er 36 x 24 mm.
 
Digitale speilreflekser med fullformat CMOS-sensor har en sensorbrikke på denne størrelsen, slik at man direkte kan "oversette" brennvidden til dette formatet.
 
Canon kameraer i APS-C format har derimot en sensorbrikke på 22,3 x 14,9 mm. Derfor må den oppgitte brennvidden multipliseres med 1,6, for å kunne "oversette" brennvidden til tradisjonell film.
 
Eksempel:
Et 50mm objektiv, brukt med 135mm film (eller fullformat kamera), blir betraktet som normalobjektiv, dvs. det gir en tilnærmet 1:1 gjengivelse. Brukes dette objektivet på et APS-C kamera vil brennvidden tilsvare 80mm, dvs man får et utsnitt av det opprinnelige bildet. Eller, om man vil, en forstørrelse av en del av bildet.
 
NB! Alle EF objektiver kan med fordel benyttes på APS-C kameraer.
 
 

 
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 400mm
Filterdiameter 52mm (drop-in)
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/2.8
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Tele
Produsent Canon


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.