FOTO

Canon EF 500mm f/4.0 L IS II USM

Kun 3,2kg, 52mm Drop-In filter

Produktnr: 5124B025
102 999,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

 
 
Canon EF 500mm F/4L IS II USM
 
EF 500 mm f/4L IS II USM er et supertelefoto-objektiv med høy forstørrelsesgrad og integrert bildestabilisatorteknologi. Profesjonell bildekvalitet møter høy forstørrelsesgrad. Den perfekte løsning for dyre-, natur- og sportsfotografer ute på oppdrag.
 
 
 
Egenskaper
  • 500 mm objektiv med høy ytelse
  • Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement
  • Rask blenderåpning på maksimalt f/4
  • Ringformet USM for rask AF
  • 4-trinns bildestabilisator
  • Beskyttende fluorittbelegg på deler foran og bak
  • Minste fokus 3,7 m
  • 9-bladers blenderåpning
  • Power focus for video
  • Støv- og fuktighetsbestandig
 

Kompakt og lett supertelefoto
EF 500mm f/4L IS II USM er laget av titan og en lett magnesiumlegering som reduserer vekten uten å ofre styrke eller kvalitet i konstruksjonen. Vekt: 3.190 gram.
 
Avansert optisk design
En kompleks optisk design med fluoritt- og UD-objektivelementer for å takle aberrasjoner og fordreining. En rask blenderåpning på maksimalt f/4 lar deg bruke Canon Extender EF 2,0x III og fortsatt beholde AF på kameraer i EOS-1-serien.
 
Rask, stillegående autofokus
En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.
 
Bildestabilisator
Innebygd bildestabilisator-teknologi lar deg ta håndholdte bilder med lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn vanlig uten kameraristing. Flere IS-innstillinger gir bedre bildekvalitet når du panorerer.
 
IS-innstilling 3
Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.
 
Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg
Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.
 
Motordrevet fokusering
EF 500mm f/4L IS II USM har en Power Focus-innstilling med to hastigheter som justerer fokus med en jevn, konstant hastighet som er perfekt for videoopptak.
 
L-serie-kvalitet
L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.
 
Tilbehør
EF 500mm f/4L IS II USM leveres med solblender (ET-138 WII), objektivdeksel (E-163B) og objektivetui 500B.
 
 

 
 
Generelt om Canon objektiver
 
Alle oppgitte brennvidder gir et bildeutsnitt som tilsvarer det man får ved bruk av 135mm film i analoge kameraer, der bildeflaten er 36 x 24 mm.
 
Digitale speilreflekser med fullformat CMOS-sensor har en sensorbrikke på denne størrelsen, slik at man direkte kan "oversette" brennvidden til dette formatet.
 
Canon kameraer i APS-C format har derimot en sensorbrikke på 22,3 x 14,9 mm. Derfor må den oppgitte brennvidden multipliseres med 1,6, for å kunne "oversette" brennvidden til tradisjonell film.
 
Eksempel:
Et 50mm objektiv, brukt med 135mm film (eller fullformat kamera), blir betraktet som normalobjektiv, dvs. det gir en tilnærmet 1:1 gjengivelse. Brukes dette objektivet på et APS-C kamera vil brennvidden tilsvare 80mm, dvs man får et utsnitt av det opprinnelige bildet. Eller, om man vil, en forstørrelse av en del av bildet.
 
NB! Alle EF objektiver kan med fordel benyttes på APS-C kameraer.
 
 
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 500mm
Filterdiameter 52mm
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/4
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Supertele
Produsent Canon


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.