FOTO

Canon EF 50mm f/1.2 USM L

72 mm m/solblender

Produktnr: 1057B005
15 799,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (2 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse
Canon EF 50mm F/1.2L USM
 
Med den største blenderåpningen av alle objektivene i serien er EF 50mm f/1.2L USM det ultimate standard og portrettobjektivet; ideelt for profesjonelle fotojournalister som ønsker dybdekontroll eller bruke kameraet innendørs uten blits.
 
Egenskaper
  • L-seriens konstruksjon og utseende
  • Stor f/1,2 blenderåpning
  • Hurtig, stille autofokusering
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for suveren bakgrunnsuskarphet
  • Sender avstandsinformasjon til kameraer med E-TTL II blitssystemet
  • Mykt etui og solblender
Canons ultimate standard og portrettobjektiv.

L-serie kvalitet
EF 50mm f/1.2L USM har Canons høyeste standard av presisjonsoptikk. L-serien er Canons serie med profesjonelle objektiver, og en kombinasjon av utmerket bildekvalitet og optimal bruk med støv og vannbestandig konstruksjon.
 
Stor f/1.2 blenderåpning
Den store blenderåpningen på f/1.2 gir utrolige resultater ved bruk under dårlige lysforhold. Det er ikke nødvendig å bruke blits og den store blenderåpningen gir også bra dybdekontroll.
 
Suveren bakgrunnsuskarphet
En sirkulær blenderåpning skaper attraktive, jevne bakgrunnsuskarpheter; ideelt for å fremheve gjenstander eller modeller ved bruk av stor blenderåpning, og for portrettfotografering.
 
Hurtig, stillegående autofokusering
Ringtype USM (Ultrasonic motor) bruker ultrahøye frekvensvibrasjoner for å oppnå hurtig autofokusering, tilnærmet lydløst. En høyhastighets CPU og forbedret AF algoritme, øker i tillegg AF hastigheten. Et godt vridningsmoment sørger for at objektivet stopper presis i det riktig fokus oppnås. Manuell elektronisk fokus er også tilgjengelig, uten at man må forlate AF.
 
Super Spectra-belegg
Super Spectra-belegget undertrykker skinn og skygger som har en tendens til å oppstå i digitalkameraer på grunn av reflekser fra bildesensoren. Riktig fargebalanse og økt kontrast gir bilder med naturtro gjengivelse.
 
Sender avstandsinformasjon til E-TTL II
Objektivet sender avstandsinformasjon tilbake til E-TTL II blitssystemet i kompatible EOS kameraer for å oppnå optimal blitsmåling.
 
Tilbehør
EF 50mm f/1.2L USM objektivet leveres med solblender og mykt etui.
 
 
Generelt om Canon objektiver

Alle oppgitte brennvidder gir et bildeutsnitt som tilsvarer det man får ved bruk av 135mm film i analoge kameraer, der bildeflaten er 36 x 24 mm.

Digitale speilreflekser med fullformat CMOS-sensor har en sensorbrikke på denne størrelsen, slik at man direkte kan "oversette" brennvidden til dette formatet.

Canon kameraer i APS-C format har derimot en sensorbrikke på 22,3 x 14,9 mm. Derfor må den oppgitte brennvidden multipliseres med 1,6, for å kunne "oversette" brennvidden til tradisjonell film.

Eksempel:
Et 50mm objektiv, brukt med 135mm film (eller fullformat kamera), blir betraktet som normalobjektiv, dvs. det gir en tilnærmet 1:1 gjengivelse. Brukes dette objektivet på et APS-C kamera vil brennvidden tilsvare 80mm, dvs man får et utsnitt av det opprinnelige bildet. Eller, om man vil, en forstørrelse av en del av bildet.

NB! Alle EF objektiver kan med fordel benyttes på APS-C kameraer.
 
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 50mm
Filterdiameter 77mm
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/1.2
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Normal
Produsent Canon


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.