FOTO

Nikon 18-300mm F3,5-5,6G AF-S DX ED VR

Inkl. solbl. HB-58

Produktnr: JAA812DA
11 450,-
-+
I butikk:
Ubekreftet 20.06.2019
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
Objektivet for alle anledninger:
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3.5-5.6G ED VR
 
Oslo, 14. juni 2012: Nikon lanserer i dag et kraftig zoomobjektiv i DX-formatet. Objektivet som har en rekkevidde fra vidvinkel til supertelefoto har i tillegg integrert vibrasjonsreduksjon. Med zoom på hele 16.7x og en brennvidde på hele 18-300 mm er objektivet perfekt for allsidige fotografer.
 
– Det fantastiske med det nye 18-300 mm DX-objektivet er at du kan fotografere en hel dag uten å måtte bære med deg en veske full av utstyr. Fotografer som liker å reise med lett pakning behøver ikke å gå på kompromiss med motivene da zoomrekkevidden er mer enn nok for de aller fleste situasjoner, sier Country Manager Bjørn Mangset i Nikon Norge.
 
Alt-i-ett
Med sin fleksible zoomrekkevidde, er objektivet perfekt når du kun ønsker å ha med ett objektiv. Brennvidden på 18-300 mm (tilsvarende FX-format/35 mm: 27 til 450 mm), dekker de vanligste brennviddene. Objektivet går også steget lengre enn sine nærmeste konkurrenter med en maksimal blenderåpning på f/5.6 ved 300 mm brennvidde. Landskapsbilder med vidvinkel, portrettbilder eller actionbilder på avstand – objektivet takler alt.
 
Skarpt og stødig
Den fleksible brennvidden kompletteres med Nikons siste vibrasjonsreduksjonsteknologi (VRII), som sikrer skarpere bilder i hele zoomområdet samtidig som uskarphet reduseres dramatisk – selv når bilder tas på lang avstand med telezoom. Tre ED-glasselementer (ekstra lav spredning) og tre asfæriske linseelementer gir høy oppløsning og god kontrast. Ni avrundede blenderåpninger gjør at elementer som ikke er i fokus går naturlig sammen. Nikons kompakte autofokusmotorteknologi (SWM) kombinerer rask og presis autofokus med stille drift.
 
Skapt for å reise
En praktisk zoomlåsknapp beskytter objektivet når det ikke brukes. Det har en fatning i metall og en gummitetning som beskytter mot støv og fukt, og leveres med objektivvesken CL-1120 og dekselet HB-58.
 
Objektivet er tilgjengelig i slutten av juni
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (zoom) 18-300mm
Filterdiameter 77mm
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/3.5
Objektivfatning Nikon F DX
Objektivtype Telezoom
Produsent Nikon


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.