FOTO

Nikon 400mm f/2.8E FL ED VR AF-S NIKKOR

Produktnr: JAA532DA
136 000,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse
Profesjonelt 400 mm superteleobjektiv for FX-format. Dette objektivet har stor lysstyrke, f/2,8, og en avansert optisk konstruksjon som gjør det perfekt for sports- og nyhetsfotografer som krever topp ytelse.
 
Det er utviklet for høy presisjon på alle opptakshastigheter, og er det første NIKKOR superteleobjektivet som har Nikons bildestabiliseringsfunksjon (VR) SPORT. SPORT-funksjonen er ideell for å følge raske bevegelser. Den gir stabilt søkerbilde praktisk talt uten tap av de maksimale bildefrekvensene som er mulig når VR er slått av. To fluorittelementer forbedrer den optiske ytelsen og bidrar til lav vekt og behagelig håndtering. Et fluorinbelegg avviser effektivt vann, støv og smuss uten at det går ut over bildekvaliteten.
Lyssterkt superteleobjektiv: Brennvidden er 400 mm og største blenderåpning f/2,8.
 
Høy optisk ytelse: To linseelementer av fluoritt og to av ED-glass (ekstra lav spredning) sørger for minimal kromatisk aberrasjon. Objektivet har også filterholder og er utstyrt med et NC-filter.
 
Nanokrystallbelegg: Reduserer skyggebilder og lysflekker og gir enda skarpere bilder, også i motlys.
 
Elektromagnetiske blenderlameller: Sørger for jevne eksponeringer under raske serieopptak.
 
Bildestabilisator (VR): Med innstillingen SPORT Bildestabiliseringen kompenserer kamerabevegelse slik at du kan bruke lukkertider som er opptil fire ganger lengre.¹ Funksjonen SPORT VR gir stabilt søkerbilde under fotografering av motiver i rask bevegelse, og legger til rette for en bildefrekvens og utløserforsinkelse tilsvarende det som er mulig når bildestabilisatoren er slått av.
 
Stativfeste: Kulelager gir lengre holdbarhet og sørger for jevn overgang fra vannrett til loddrett opptak.
 
Fluorinbelegg: Avviser effektivt vann, støv og smuss uten at det går ut over bildekvaliteten. Belegget er påført det konkavkonvekse beskyttelsesglasset på frontelementet.
 
Robust og lett: Fluorelementer bidrar til å redusere vekten på denne supertelen til bare 3 800 g (ca.). Objektivhuset har en robust konstruksjon som beskytter mot støv og fuktighet.
 
Ergonomisk stativfot: Vender mot fronten av objektivet slik at det blir mer komfortabelt å transportere når objektivet er på et stativ med ett ben. Et sikkerhetsspor beskytter mot tyveri.
 
Solblender i ett stykke: Solblenderen kan vippes og vendes slik at den forblir festet på objektivet under transport.
 
Medfølgende veske: Den solide objektivkofferten CT-405 leveres sammen med objektivet for å sikre praktisk og trygg transport.
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 400mm
Filterdiameter 40,5mm (drop-in)
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/2.8
Objektivfatning Nikon F FX
Objektivtype Tele
Produsent Nikon


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.