FOTO

Nikon NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

Filterstørrelse 82mm

Produktnr: 123338
92 990,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoLignende produkter
Beskrivelse

Noct er tilbake og raskere enn noen gang med Nikon NIKKOR Z 58mm f / 0,95 S Noct. Dette anerkjente og unike objektivet er gjort mulig med det bredere designet av Z-fatningen, og har kommet tilbake med en oppdatert design spesielt for Z-serien med speilløse kameraer.

Kjennetegnet for sin avanserte optiske utforming og ekstremt lyse f/0,95 maksimale blenderåpning, er dette objektivet utmerket under utfordrende lysforhold og gir også ekstrem kontroll over dybdeskarpheten for å isolere motiver. I likhet med Noct-forgjengeren har dette objektivet en manuell fokusdesign for finjustert kontroll som gjør det egnet for både foto- og video.

Den optiske konstruksjonen har et asfærisk element med stor diameter, noe som reduserer sfæriske avvik og forvrengning for å oppnå høy skarphet og nøyaktig gjengivelse. En ARNEO-coating, sammen med en Nano Crystal Coat og fluorbelegg, har også blitt brukt på enkeltelementer for å minimere flare og ghosting for rene, nøyaktige bilder når du arbeider under sterke lysforhold.

Den nye Noct er også blitt oppdatert med en Fn-knapp for objektivbasert kontroll over skyteinnstillinger. Et informasjonspanel på øverste objektiv er også integrert, som lar deg raskt bekrefte innstillinger for blenderåpning, fokusavstand og dybdeskarphet. I likhet med andre objektiver i S-serien, er det en programmerbar kontrollring som kan stilles for intuitiv justering over en rekke kamera- og eksponeringsinnstillinger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 50mm
Filterdiameter 62mm
Fokusering Autofokus
Maks blenderåpning f/1.8
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Standardzoom
Produsent Nikon


Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.