FOTO

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

SUPERTELE

Produktnr: 145411
120 000,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS supertele.

 

Høydepunkter:

  1. Førsteklasses supertelefotoobjektiv med stor blenderåpning i G Master-serien

  2. Nyutviklet XD-lineærmotor for svært rask, presis og stille AF

  3. Tre fluorobjektiver for enestående oppløsning

  4. Et antireflekterende nanobelegg fra Sony fjerner gjenskinn og dobbeltkontur

  5. Fulltids DMF og andre funksjoner støtter profesjonelle fotograferingsbehov

Innovative G Master F2.8 superteleobjektiv

De mest avanserte objektivteknologiene til Sony er brukt til det fulleste i dette supertelefotoobjektivet med stor blenderåpning for å oppnå bemerkelsesverdig hastighet, enestående G Master-oppløsning og bokeh, profesjonell kontroll og pålitelighet. I tillegg er SEL400F28GM det letteste supertelefotoobjektivet i sin klasse og gir derfor uovertruffen frihet under fotografering.

  • Nærgrense: 2,7 m
  • Største forstørrelsesforhold (x): 0.16
  • Filterdiameter (mm): 40.5 (slot-in)
  • Vekt: 2895 g

Nyutviklet XD (ekstremt dynamisk) lineærmotor gir svært rask, presis og stille AF

XD-lineærmotorene som brukes i SEL400F28GM, er nylig utviklet for å gi høyere skyvekraft og effektivitet enn konvensjonelle typer for å utnytte best mulig hastigheten til nåværende og fremtidige kamerahus, som er i rask utvikling. Lineærmotordesign og komponentoppsett har gjennomgående blitt fornyet for å oppnå betydelig høyere skyvekraft. To av disse nye motorene brukes i SEL400F28GM og oppnår opptil 5x forbedring i å følge motiver i bevegelse. Dette betyr at hele hastighetsytelsen til avanserte kamerahus kan brukes for å ta perfekte bilder av de mest dynamiske sports- eller dyremotivene. XD-motorene støttes i tillegg av nye algoritmer som er utviklet spesifikt for dem, og som merkbart forbedrer motorens respons på kontrollsignaler og reduserer forsinkelse og ustabilitet som kan forekomme når de driver en blenderåpninggruppe med stor blenderåpning for stillegående drift med lite vibrasjoner. 

 

Enestående G Master-oppløsning

Alle objektivene med G Master-merket er designet etter svært høye standarder som sikrer at enestående kontrast ved høye spatiale frekvenser bevares helt ut til kantene på bildet. Det optiske designet består av tre fluorelementer som bidrar til å minimere aksial kromatisk aberrasjon, som kan være et problem i objektiver med stor blenderåpning, samt lateral kromatisk aberrasjon som kan redusere oppløsningen mot bildeperiferien. Regnbueeffekt forhindres effektivt for å gi klar reproduksjon av de fineste detaljene.

 

Naturlig, vakker G Master-bokeh

I tillegg til nøye kontroll av sfærisk aberrasjon på designtrinnet testes og justeres hvert objektiv under produksjonen for å oppnå høyest mulig bokeh-kvalitet. En 11-blads sirkulær blenderåpning bidrar ytterligere til jevn, sirkulær bokeh. SEL400F28GM gjør at den smale feltdybden som kan oppnås med et 400 mm F2.8-objektiv, kan brukes til å lage bilder med dyp, fyldig, ufokusert bakgrunn.

 

Utmerket motstandsdyktighet mot gjenskinn for høy klarhet og kontrast???????

Det originale antireflekterende nanobelegget til Sony brukes på innvendige objektivoverflater for å effektivt forhindre refleksjoner som kan føre til gjenskinn og dobbeltkontur. Slik økes bildeklarheten og kontrasten betydelig. (1. Antireflekterende nanobelegg / 2. Glass / 3. Overført lys)

 

Verdens letteste med bare 2895 gram

En innovativ optisk utforming som består av tre fluorelementer og reduserer antall elementer på fronten av objektivrøret, ligger bak den bemerkelsesverdig lave vekten til dette flotte objektivet. En annen vektreduserende faktor er bruken av holdbare magnesiumlegeringskomponenter i røret. SEL400F28GM veier 2895 gram, noe som gir bærbarhet og håndholdt manøvrerbarhet som aktive fotografer vil sette pris på. Gjentatte feltforsøk og evaluering av profesjonelle fotografer har gitt en utforming som ikke er fortung, og som reduserer treghetsmomentet som motvirker rotasjon med opptil 50 % sammenlignet med SAL500F40G. Raskere og mer presis panorering sikres når du fotograferer håndholdt eller på et ettbensstativ. 

 

Økt monteringsstyrke og pålitelighet

Antallet festeskruer for stativet er økt for å sikre maksimal stivhet og holdbarhet som lett vil tåle profesjonell bruk.

 

Støv- og fuktbestandig for pålitelighet under krevende forhold

Støv- og fuktbestandig design for pålitelighet i utendørs bruk under krevende forhold.

Teknisk info

Produktinformasjon

Objektivtype Tele
Produsent Sony


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.