FOTO

Tamron SP 35mm f/1.4 Di VC USD

for Nikon F

Produktnr: 118895
10 699,-
-+
I butikk:
Ubekreftet 10.07.2019
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Med sin høye lysstyrke, eksepsjonelle optiske kvalitet og raske autofokus er Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD et ideelt objektiv for motivområder som reportasje, gatefotografi, portrett, bryllup og sport.

Værsikret og robust
Tamron SP 35mm f/1.4 Di VC USD er utstyrt med gummiforseglinger som hindrer regn og fukt i å trenge inn ved utsatte punkter. Frontelementet er utstyrt med fluorine-coating som avviser vanndråper og fett, og gjør det enkelt å holde rent.

Selve huset er ikke bare elegant med sin glatte, mattsvarte overflate, men også motstandsdyktig mot støt og riper. Objektivets byggekvalitet gir en solid premiumfølelse, og sammen med Tamrons 5-års garanti er det også et trygt kjøp.

Rask, stillegående og skreddersydd autofokus
Autofokusen drives av Tamrons stillegående USD-motor (Ultrasonic Silent Drive). Den høye lysstyrken stiller høye krav, og Tamron har tilpasset fokusmekanismen slik at den klarer å flytte de tunge linseelementene raskt, og med høy presisjon. Sistnevnte er spesielt viktig ved den korte dybdeskarpheten som fås ved blender 1.4. USD-motoren gjør det også mulig å etterjustere fokusen manuelt uten å først koble over fra AF- til MF-modus.

Optikk av høyeste klasse
Den optiske konstruksjonen i Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD er meget påkostet, og består av 14 linser inndelt i 10 grupper. Der inngår blant annet tre asfæriske linser som korrigerer mot bildefeil som sfærisk aberrasjon og astigmatisme. Sammen sikrer de at objektivet gir høy skarphet over hele bildet allerede ved full blenderåpning, og eksepsjonell oppløsning etter bare moderat nedblending.

Fire linser av LD-glass (Low Dispersion) minimerer kromatisk aberrasjon, uønsket fargeblødning ved motivdeler med skarpe konturer. Mengden kromatisk aberrasjon er så lav at den i praksis er usynlig. Optikken og den ni-bladede blenderen er også designet for å gi myk og behagelig bokeh (gjengivelse av uskarpe motivdeler), noe som er en viktig egenskap for mange brukere av lyssterke objektiv.

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD blir dessuten det første objektivet som bruker Tamrons nyutviklede antirefleksbehandling BBAR-G2, som har så stor påvirkning på resultatet at den utklasser forgjengeren BBAR. Den nye antirefleksbehandlingens ekstreme lysgjennomgang garanterer bilder med høy kontrast og brillianse, også i vanskelige situasjoner som lavt sollys, spotlights på konserter og motiv med skinnende detaljer.

Investering for framtiden
Selv om Tamron 35mm f/1.4 Di USD er designet som et vidvinkelobjektiv for fullformat, fungerer det også utmerket som et lyssterkt normalobjektiv på modeller med APS-C-sensor. Det kan dessuten brukes på de siste speilløse kameraene fra Canon og Nikon når det kombineres med disse produsentenes spesielle objektivadaptere (Canon EF til EOS R, respektive Nikon FTZ adapter). Lysmåling, blenderoverføring og autofokus fungerer da akkurat som vanlig.

Med tilbehøret Tamron Tap-in Console kan brukeren også selv oppdatere objektivets firmware, og ved behov finjustere autofokusen via en spesiell programvare. Tap-in console gjør Tamron 35mm f/1.4 Di USD til en sikker investering for framtiden.

 

Egenskaper

  • Lyssterkt og værsikret vidvinkelobjektiv
  • Eksepsjonell optisk ytelse ved alle blenderåpninger
  • Tegner ut fullformat, men kan også brukes på et APS-C-kamera
  • Optisk konstruksjon med 3 asfæriske linser og 4 linser av LD-glass
  • Avansert antirefleksbehandling, BBAR-G2, gir høy kontrast selv i vanskelige lyssituasjoner
  • Frontlinse med fluorinecoating som avviser fett og vanndråper
  • USD-motor med spesialtilpasset fokusmekanisme for stillegående, rask og presis fokusering
  • Kan også brukes på speilløse kameraer (med produsentens adaptere)
  • Tamron Tap-in Console (tilbehør) gjør objektivet fremtidssikkert
Teknisk info

Produktinformasjon

Brennvidde (fast) 35mm
Filterdiameter 72mm
Maks blenderåpning f/1.4
Objektivfatning Nikon F FX
Objektivtype Normal
Produsent Tamron


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.