FOTO

Sony A6000 m/16-50mm PZ objektiv Black

24,3 megapiksler, Tru-Finder OLED søker

Produktnr: ILCE6000LB.CEC
6 990,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse
http://interfoto.no/userfiles/image/Sony_130.png

APS-C-bildesensor med 24,3 megapiksler
Ta slående vakre bilder som overgår forventningene med Sony sin nyutviklede APS-C-bildesensor med 24,3 effektive megapiksler. Denne sofistikerte sensoren har samme størrelse som man finner i de fleste digitale speilreflekskameraer, og den har høy følsomhet i mørke omgivelser og gir slående pen defokusering av både forgrunn og bakgrunn. Gled deg over den mer effektive lysinnsamlingen som skyldes at brikkelinsene er strukturert uten mellomrom. Kameraet har også svært lite støy i et stort ISO-område fra 100 til 25 600, utmerket hjørne til hjørne-bildekvalitet med livaktige bilder, enestående detaljer og jevne fargetoner som gjengir alle nyansene i motivet.
 
BIONZ X-bildebehandlingsmotor
Den avanserte BIONZ X-bildebehandlingsmotoren fra Sony er overraskende rask, og den gjengir teksturer og detaljer i sanntid, som om du så det med det blotte øye. De resulterende bildene er svært realistiske, med spesielt fyldige fargetoner og et naturlig tredimensjonalt utseende. Enten du fotograferer eller tar opp video er visuell støy nesten umerkelig, takket være videreutviklet områdespesifikk støyreduksjon. Teknologi for detaljert gjengivelse gir teksturer med finere detaljer, mens diffraksjonsreduserende teknologi gjør ethvert objektiv bedre, slik at du kan dra nytte av bedre detaljnivå ved små blenderåpninger.
 
Videoer i Full HD
Trykk på MOVIE-knappen for å begynne å ta opp kvalitetsvideoer med skarpe bilder og total mangel på visuell støy som garantert vil vekke oppsikt. Du kan velge mellom 60p/50p, 60i/ 50i eller 24p/25p*.Den nye og forbedrede raske hybride autofokusen gir imponerende rask og nøyaktig autofokus og sporing mens du tar opp video. Du kan også bruke P/A/S/M-modi for å få maksimal kontroll over hvordan bildet blir seende ut, og zoome med ekstra klarhet takket være Clear Image Zoom. *NTSC/PAL
 
Verdens raskeste* AF
Med utrolig presisjon kan du nå få alle motiver skarpe, og det i rekordfart, takket være Sony sin nye avanserte rask hybrid AF med enormt forbedret fasegjenkjenning og kontrastgjenkjenning. Raskere lesing av data fra bildesensoren, BIONZ-X-databehandling med høyere hastighet, mer avanserte AF-algoritmer og optimalisert kontroll over objektivdriveren gir omtrent 35 % raskere ytelse enn i tidligere systemer. *Blant digitalkameraer med utskiftbare objektiver og en APS-C-bildesensor, bekreftet per 12. februar 2014, basert på forskning fra Sony. Målt ved hjelp av interne målemetoder, med E PZ 16–50 mm F3,5–5,6 OSS-objektiv. Kompatibelt med CIPA-retningslinjer.
 
179 AF-punkter over nesten hele skjermen
I tillegg til 25 kontrastgjenkjennende AF-punkter (rask intelligent AF) med høyere hastighet og høyere presisjon, har det forbedrede rask hybrid AF-systemet 179 svært nøyaktige fasegjenkjennende AF-punkter som dekker nesten hele bildeområdet. De gjør det mulig å forbedre motivsporingen og dessuten fange inn motiver som beveger seg raskt uansett hvor de er på skjermen. I tillegg får du forbedret scenegjenkjennelse og gjenkjennelse av motivstørrelse.
 
Kontinuerlig fotografering med 11 bilder per sekund og AF-sporing
Beveger motivet seg raskt? Serieopptak på 11 bilder per sekund og overlegen AF-sporing lar deg fange det avgjørende øyeblikket. Denne funksjonen gjør mest mulig ut av den fremragende sporingen til Sony sin fasegjenkjenningssensor med 179 punkter, slik at motivet kan spores uansett hvor på skjermen det befinner seg.
 
Autofokus for øye
Selv når du bruker lite dybdeskarphet og tar bilde av en person som er delvis snudd vekk fra kameraet, vil ansiktet være i skarp fokus, takket være svært nøyaktig AF på øye. Det vises en grønn ramme over det prioriterte øyet når fokus er oppnådd.
 
Forbedret låsbar AF
Mer nøyaktig enn noensinne, takket være fremskritt i AF med fasegjenkjenning. Låsbar AF lar deg spore motiver i bevegelse ved å justere målbildestørrelsen, slik at den passer til motivet og sikrer at det mest passende AF-punktet alltid blir brukt.
 
AF-modus
Tilpasning av fokusmodus til motivet sikrer skarpe resultater. 6000 er det første kamera av E-typen som har AF-A og viser det aktive AF-punktet selv i AF-C-modus, slik at du lett kan sjekke at du fokuserer på det tiltenkte motivet.
 
Høyoppløselig OLED Tru-Finder™
Se alle scener klart og naturlig på den lyse og nøyaktige OLED-Tru-Finder™-søkeren, som gir 100 % bildedekning. Det nye optiske systemet med fire doble asfæriske linser gir en bred visningsvinkel på ca. 33 ,° og klar synlighet fra hjørne til hjørne. Du kan få klare detaljer, fyldige fargetoner og høy kontrast i både mørke og lyse omgivelser, takket være en avansert OLED-design som gir deg en mer troverdig forhåndsvisning av defokusering, eksponering og andre effekter. Du kan også finjustere fokus ved hjelp av MF Assist og en nyttig optimeringsfunksjon, og dessuten justere lysstyrken i fem trinn for å kompensere for omgivelsene.
 
Kjapp, intuitiv betjening
Kontrollene er lik de du får på et digitalt speilreflekskamera, slik at du intuitivt kan bruke dem samtidig som du ser gjennom søkeren. Med modusskiven kan du kjapt bytte mellom opptaksmodi med tommelen, mens funksjonshjulet og kontrollhjulet gjør det lett å angi opptaksparametre.
 
Tilpassbare knapper
Knappetilpasning gir deg mulighet til å fotografere akkurat slik du vil, slik at alt går kjappere og lettere. Du kan tilordne 47 funksjoner* til hvilken som helst av de 7 knappene (inkludert to dedikerte tilpasningsknapper), og tilordne opptil 12 funksjoner til Fn-knappen for rask tilgang. *Enkelte funksjoner kan bare tilordnes til bestemte knapper.
 
3 tommers LCD-skjerm som kan vippes
Komforten er forbedret med en 3 tommers LCD-skjerm som lett lar seg vippe, slik at du kan ta bilder fra ekstreme vinkler. Du kan ta bilder i mange flere situasjoner, takket være den vippbare skjermen og den kompakte størrelsen på kameraet.
 
Brukergrensesnitt kan tilpasses
Brukergrensesnittet tar i bruk mange av funksjonene til kameraer av A-typen for å gi jevn, tilpasset betjening. Quick Navi Pro viser alle viktige fotograferingsalternativer slik at du kjapt kan bekrefte og justere. Fn-knappen gir også rask tilgang til foretrukne funksjoner.
Teknisk info

Produktinformasjon

Cropfaktor 1,5x
Kamerafatning Sony E
Kameratype Speilløst
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 25600
Minnekorttype SD
Produsent Sony
Sensorstørrelse APS-C
Stillbildeoppløsning 24MP
Videooppløsning 1080p
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.