Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
637-521 Tenba  Tenba Cineluxe roller 21 Svart
Forrige bilde
637-521 Tenba  Tenba Cineluxe roller 21 Svart 637-521 Tenba  Tenba Cineluxe roller 21 Svart 637-521 Tenba  Tenba Cineluxe roller 21 Svart 637-521 Tenba  Tenba Cineluxe roller 21 Svart
Neste bilde

Tenba Cineluxe roller 21

Svart

2 995,-
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo


                              Tenba Cineluxe roller 21


Denne rullebagen passer til profesjonelle videokameraer, kino kameraer og ENG rigger fra Sony, Canon, RED, Blackmagic og andre. Dette er første gang videokameraet rullende saken utviklet med en rask tilgang "doctor bag" stil åpningen, og den har spesielt utviklet støtabsorberende hjul for at det skal være enkelt å trille.  Bagen inneholder to polstrede wraps og en polstret glidelås veske, samt en beskyttende linse pute og en kamera sikkerhet stropp
05:18
Hastighet

1x


0,5x


1x


1.25x


1,5x


1.75x


2x

Kvalitet

360p


224p


360p


540p


720p


1080p
 
Wistia video thumbnail - Tenba Cineluxe Bag

  
Tenba Cineluxe BagTenba Cineluxe Bagplay


Tenba Cineluxe Bagplay


Tenba Cineluxe BagplayTidligere


nesteTenba Difference


YKK ZippersWater-Repellant NylonWaterproof bakpanelet
YKK glidelåser

YKK gjør de beste glidelåser i verden. Periode. De er mer pålitelig over en lengre periode, og de tåler stress av tungt utstyr og misbruk av reiser. Og vi bruker kun de selvhelbredende glidelåser med spesialdesignet glidelås spoler som enkelt koble hvis de skilles fra over-pakking.
Cineluxe Ryggsekk 21 - SortOversikt

spesifikasjoner

EgenskaperKapasitet: Profesjonell videokameraer, kino kameraer og ENG rigger fra Sony, Canon, RED, Blackmagic og andre, med matte boks og annet tilbehør vedlagt.


Den Cineluxe Backpack 21 passer profesjonelle videokameraer, kino kameraer og ENG rigger fra Sony, Canon, RED, Blackmagic og andre, med matt boksen og annet tilbehør festet, og det oppfyller de fleste internasjonale carry-on regler. Dette er første gang videokamera ryggsekk utviklet med en rask tilgang "lege bag" stil åpning. Posen inneholder to polstret wraps og en polstret glidelås veske, samt en beskyttende linse pute og et kamera sikkerhet stropp. For å sikre at Backpack 21 er behagelig å bære selv når fullastet, og har Tenba er ventilert Airflow bakpanel og Pivot-Fit ™ beltet som automatisk justerer for ulike skulder og kropp typer.