FRITID & NATUR

Leica Ultravid 8x42 HD-Plus customized

Produktnr: 40078
28 050,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
Leica Ultravid 8x42 HD-Plus, customized - limited edition i skinn 
 
Denne spesialutgaven leveres i en ekslusiv utførelse - med den samme høye kvaliteten som de øvrige kikkertene i Leica sin Ultravide HD-Plus serie.  
 
Leica Ultravid HD-Plus 42 er førstevalget til alle som er kompromissløse i valg av kikkert og forlanger kun det beste. Leica Ultravid HD-Plus 8x42 HD har et meget stort synsfelt, 130 meter på 1000 meter, med stor kant-til-kant skarphet, kombinert med et klart og brilliant bilde.
Sammenlignet med tidligere modeller, har den optiske ytelsen til Leica Ultravid 8x42 HD-Plus customized igjen blitt betydelig forbedret med hensyn til lysgjennomgang. I tillegg til et lysere visningsbilde, tilbyr Leica Ultravid 8x42 HD-Plus customized økt kontrast i alle visningssituasjoner, og kikkerten gir klare kontrastfylte bilder både om dagen og i skumringen. Forholdet mellom klarhet, vekt, forstørring og synsfelt gjør den perfekt for de fleste bruksområder. 
 
Nye måter å overføre coating til linseelementene på, under ultra-høyt vakuum med en såkalt "high temperature plasma process", er mye av årsaken til forbedringene. I tillegg til dette, er prismen laget med et helt spesielt Schott-glass med eksepsjonelle egenskaper. Den betydelig økte lysgjennomgangen, spesielt i de blå og fiolette bølgelengdene, sikrer ikke bare høyere lysstyrke, men også bedre fargegjengivelse og betydelig forbedret bildevisning i skumringen og når lysforholdene er dårlige.
 
Ellers alle funksjonene i Leica Ultravid HD-familien forblitt uendret i de nye HD-Plus 42-kikkertene, med samme høykvalitetsoptikk, mekaniske fortreffelighet og brukervennlige design. Leica Ultravid HD-kikkertene har allerede imponert alle med sine tekniske ferdigheter og overlegne optiske kvalitet. Fokuseringsmekanismen er jevn og presis under alle temperaturforhold. Ved bruk av fluoritt linser (FL) er fargegjengivelsen fortreffelig. Klarheten på bildet er høy uten å måtte gå på akkord med fargegjengivelse og kontrast. I tillegg har Ultravid HD-serien Leica Aquadura coating som sikrer en krystallklar visning i all slags vær, og beskytter linsene mot riper og slitasje.
 
Leica Ultravid 8x42 HD-Plus customized leveres med nakkestropp i neopren, okularbeskyttelse, objektivdeksler og en myk, svart veske i skinn. 
 
Spesielt egnet til:
- Allround bruk
- Fuglekikking
- Jakt (rådyr, hare, skogsfugl og elg)
- Observasjon (landskap)
 
Tekniske data Leica Ultravid HD-Plus 8x42, customized
Forstørrelse: 8 x
Objektivdiameter: 42 mm
Utgangspupill: 5,25 mm
Synsfelt: 130 m
Nærgrense: 3 m
Vanntett: 5 m
Nitrogenfylt: Ja
Lengde: 142 mm
Bredde: 121 mm
Vekt: 790 g
Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørrelse 8x
Kikkertserie Ultravid
Lysåpning 42
Produsent Leica


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.