Handle på nett

Kundesenter


Personvernerklæring

Interfoto tar personvern på alvor. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger oppbevares og behandles hos Interfoto AS.

Interfoto AS med org.nr, 917 933 561 er ansvarlig for behandling av personopplysninger som lagres og behandles i forbindelse med Interfoto. Du finner kontaktinformasjon til selskapet i disse betingelsene.

 

Generelt
Det er flere grunner til at vi behandler personopplysninger fra enkeltpersoner. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke typer personlige data vi kan behandle og i hvilken hensikt vi behandler dem. Vi utdyper også behandling av personopplysninger, samt de valg og rettigheter du har i forbindelse med dette. Vi ber deg om å lese vår personvernerklæring nøye og forstå innholdet.

Vær oppmerksom på at disse personvernreglene gjelder behandling av personopplysninger som vi er ansvarlige for. Dette innebærer at det er til oss du skal henvende deg dersom du ønsker å stille spørsmål eller har kommentarer, eller ønsker å bruke noen av rettighetene du har i forbindelse med vår håndtering av dine personlige opplysninger.

Når vi skriver «du», mener vi deg som kunde, potensiell kunde, medarbeider hos vår kunde eller andre relevante parter, slik som reelle rettighetshavere, autoriserte representanter, bedriftsinnehavere og tilknyttede parter.

 

Vår målsetning er at du skal føle deg sikker på at dine personopplysninger respekteres som viktig informasjon og behandles på en sikker måte. Vi tar ansvar for at personopplysninger som behandles av Interfoto  kun brukes for tiltenkt formål og beskyttes mot uvedkommendes tilgang.  All behandling av personopplysninger hos Interfoto  er i overensstemmelse med EU:s General Data Protection Regulation (GDPR) som gjelder f.o.m. 1.7.2018.

 

Denne personvernerklæringen omfatter følgende områder
1. Hvilke personopplysninger vi samler inn
2. Formålet med å behandle dine personopplysninger og det rettslige grunnlaget for å gjøre det
3. Hvem vi kan utlevere dine personopplysninger til
4. Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
5. Dine personvernrettigheter
6. Informasjonskapsler (cookies)
7. Hvor lenge vi beholder dine personopplysninger
8. Sletting av personopplysninger
9. Markedsføring og nyhetsbrev
10. Kontaktinformasjon

 

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn
Personopplysninger samles i de fleste tilfeller inn direkte fra deg i forbindelse med at du bruker våre tjenester og produkter. Dette for å kunne håndtere dine kjøp og utsendelser. Noen ganger kreves det tilleggsinformasjon for å holde opplysningene oppdatert eller for å kontrollere at opplysningene vi samler inn, er korrekte.

Vi håndterer følgende opplysninger:
-Navn
-Adresse
-Epostadresse
-Telefonnummer
-Brukernavn
-Ordreinformasjon
-IP-adresse
-Annen informasjon som du oppgir ved dine henvendelser til oss

 

Andre opplysninger kan du frivillig registrere på Min side (https://interfoto.no/kundeservice-support/minside). Dette kan være opplysninger om dine interesser og måten du ønsker at Interfoto skal kontakte deg på.

 

Vi behandler og oppbevarer følgende personopplysninger i forbindelse med nyhetsbrevutsendelser:  Epostadresse og interesseområder, les mer i pkt. 9.

 

2. Formålet med å behandle dine personopplysninger og det rettslige grunnlaget for å gjøre det
Vi behandler dine personlige opplysninger med det formål å administrere din kunderelasjon og oppfylle våre krav og forpliktelser i henhold til lov, forskrifter og myndighetsbeslutninger. 

Personopplysningene brukes til å kunne tilby tjenester som å verifisere og behandle kjøp og ordrer, forsendelse av varer, retur og reklamasjon, kundeservice, registrering av brukerkonto og markedsføring ved samtykke.

 

3. Generelt  Hvem kan vi utlevere dine personopplysninger til
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med en tredjepart. Unntaket er samarbeidspartnere tilknyttet gjennomføring av formålet. Dette gjelder blant annet speditørselskap for frakt av varer du bestiller og systemleverandører Interfoto benytter. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. adresse og telefonnummer. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

 

4. Generelt Hvordan beskytter vi dine personopplysninger
Vi tar en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger, for eksempel bruker vi kryptering for å beskytte sensitive data som overføres via internett. Kun ansatte som utfører en bestemt jobb, har tilgang til personlig identifiserbar informasjon. IT-systemene som brukes til å lagre personlig identifiserbar informasjon, lagres i et sikkert miljø.

 

5. Generelt Dine personvernrettigheter
Du har rett til å be om innsyn i alle personopplysninger som vi behandler om deg.

Du har også rett til å be om korrigeringer eller sletting av personopplysninger, samt til å be om begrensning av personopplysninger som vedrører deg. Hvis du vil endre kommunikasjonskanal, få tilgang til eller korrigere personopplysningene vi behandler om deg eller benytte deg av en av de andre rettighetene dine, kan du kontakte kundeservice Interfoto (se kontaktinformasjonen nederst i disse betingelsene).

Hvis du opplever at dine personopplysninger ikke blir ivaretatt i henhold til gjeldende lovgivning, har du rett til å klage det inn for Datatilsynet.

 

6. Generelt Informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet bruker såkalte informasjonskapsler for å tilpasse brukeropplevelsen din og forbedre nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler lagret på våre besøkendes datamaskin og kan brukes til å spore hva en besøkende gjør på nettstedet vårt.

Det finnes to typer informasjonskapsler: (1) en permanent informasjonskapsel som er igjen på den besøkende datamaskin for en bestemt tid og (2) en øktbasert kapsel lagres bare under besøket på nettstedet. Øktbaserte informasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren din.??Informasjonskapsler behandles med ditt samtykke. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også sette opp nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang et nettsted prøver å legge inn en informasjonskapsel på datamaskinen. Gjennom nettleseren kan tidligere lagrede cookies også slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du manuelt slette informasjonskapsler fra harddisken din.

 

7. Generelt Hvor lenge beholder vi dine personopplysninger
Vi bruker og lagrer personopplysninger om deg så lenge det er nødvendig å oppfylle formålet med behandlingen og til følgende formål:?

Forutsatt at personopplysningene ikke lenger er nødvendige for å oppfylle formålet med behandlingen eller av annen grunn ikke er tillatt, vil anonymisering eller sletting utføres.
Ihht. bokføringsloven må vi lagre følgende data i 5 år grunnet reklamasjon og garanti:
§13. Oppbevaring
Regnskapsmateriale som nevnt i første ledd nr. 1 til 4 skal oppbevares i Norge i fem år etter regnskapsårets slutt.
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2004-11-19-73

 

8. Generelt Sletting av personopplysninger
Du har rett til å få alle dine personopplysninger slettet, med mindre det er opplysninger som vi er lovpålagt å oppbevare. Du kan selv slette din konto på interfoto.no ved å trykke på «Slett min konto»-lenken på Min side. Alle samtykker du har gitt til oss har du rett til å trekke tilbake når som helst.

 

9. Generelt Markedsføring og nyhetsbrev
Du må frivillig og aktivt gi ditt samtykke for at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan inneholde tilbud, informasjon, reklame og kampanjer. Du kan når som helst trekke samtykket ved å melde deg av nyhetsbrevet.

 

Når du aktivt velger å motta nyhetsbrev fra Interfoto AS oppbevares og behandles dine opplysninger og samtykker hos en tredjepartsleverandør. Vi benytter Mailchimp, en av verdens mest anerkjente nyhetsbrevleverandører, til utsending av nyhetsbrev.

Vi behandler og oppbevarer følgende personopplysninger i forbindelse med nyhetsbrevutsendelser: Epostadresse og interesseområder.

 

Det er frivillig å registrere interesseområder for våre nyhetsbrevabonnenter. Dette er noe vi tilbyr for å kunne tilpasse nyhetsbrevene du mottar slik at innholdet er mest mulig relevant for deg.

 

Vi oppbevarer profilen i samsvar med samtykket til nyhetsbrev. Profilen slettes når du ikke lenger er registrert som abonnent av våre nyhetsbrev ved at du har trukket tilbake samtykket.

Link til avmelding finner du nederst på nyhetsbrevet.

 

10. Generelt Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. 

Vår kontaktinformasjon er:
Epost: kundesenter@interfoto.no
Hovednummer: 97 11 55 00
Org. nr. 917 933 561
 
Postadresse:
Postboks 600 Skøyen 0214 OSLO

Besøksadresse: Drammensveien 130, Bygg C-14, 0277 OSLO

Nettside: interfoto.no

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.