Showroom

Kundesenter


Canon Shop in shop

Interfoto er eneste forhandler i Norge med egen Canon Shop. Er du Canon-entusiast eller opptatt av å orientere deg om fotoindustriens største produsent, har du anledning til å gjøre deg kjent med alt det aller meste Canon har å tilby.

 

Se våre Canon-produkter

 

Interfoto velger ut enkeltprodukter – også fra Canon – for å selektere det som passer våre kunder best. Det betyr at du finner Canon-kameraer, -blitser og et bredt spekter av -optikk for den kresne fotograf. Her gjelder «touch&try», som betyr at du kan gjøre deg fysisk kjent med produktene og kombinasjonene. Det er ikke bare de tekniske spesifikasjonene som er viktig når du velger, men ergonomi, vekt og søker kan bety at du enklere finner «ditt» Canon under utprøving i Canon Shop.

 

Vær klar over at du finner Canon andre steder i butikken også. Canon-printere finnes både i butikken og på mesaninen i 2. etasje, og det samme gjelder for Canon video. Interfoto er en av landets få totalleverandører av Canons profesjonelle sortiment og har høy kompetanse på Canon. I tillegg ligger vi vegg i vegg med Canons verksted: Fotocare.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.