Showroom

Kundesenter


Nikon Shop in shop

I 40 år var Interfoto importør av Nikon og når du besøker oss vil du forstå at det sitter mye Nikon « i veggene» hos Interfoto fortsatt. Ikke minst kan du glede deg over å finne det aller meste fra en av verdens mest anerkjente kameraprodusenter gjennom snart 100 år.

 

Se våre Nikon-produkter

 

Interfoto er alene om å ha en Nikonshop der du kan teste ut hvilken Nikon som passer for deg. Våre konsulenter kan gi deg masse hjelp om forskjeller og egenskaper, men likevel er det viktig å kjenne hvordan kameraet føles i hånden før du velger. Samtidig er det viktigste valget hvilke(t) objektiv som passer til ditt kamera, og for den saks skyld hvilken blits – dersom det er et systemkamera du er på jakt etter.

 

Som Nikon-eier er det ganske enkelt å bytte inn ditt gamle Nikon til ett nytt – fordi Nikons bajonettfatning har vært uforandret fra det legendariske Nikon F kom på markedet. I tillegg ligger Nikon-verkstedet (FotoCare) vegg i vegg, slik at du som Nikon-eier kan få løst alle dine fotografiske ønsker og behov ved å besøke butikken vår.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.