Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kundesenter


 

Personlig service

Våre produkteksperter kan hjelpe deg med nær sagt alle fotografiske utfordringer.

 

En pust i bakken

Vi har gratis kaffe og te til alle våre kunder. 

 

Bibliotek

Synk ned i sofaen og bla i vår samling av fotobøker og -blader. Noen av bøkene er ikke lenger å få kjøpt, men like inspirerende for det.

 

Midt i smørøyet

Ta trikken, bussen eller toget til Interfoto på Skøyen. Vi har også noen gratis parkeringsplasser for våre kunder. Se kart >

Showroom

Velkommen til Norges treffsted for alle med lidenskap for fotografi. Interfotos showroom ligger i en hall der det i sin tid ble bygget lokomotiver, og nå skapes det fotografiske muligheter og fødes nye ideer i den samme hallen.

 

Vi har håndplukket de beste produktene fra de beste produsentene. Interfotos 7000 selekterte varer kan du nå plukke selv og som er utstilt rundt om i hallen. Her finnes det soner for stativer, bagger, video, reflektorer og studio. I tillegg har vi egen Canon Shop, Nikon Shop og Sony Shop hvor du kan finne alt til de respektive merkene. I tillegg åpnet vi Norges første Leica Store Oslo i mai 2017 med alt du kan drømme om til Leica. I forbindelse med Leica Store Oslo åpnet vi også områdets første utendørsgalleri, Galleri Thune, i samarbeid med Featuring Spaces.

 

 

Vi har en utleieavdeling som tillater at du ikke trenger å eie alt. På mesaninen finner du vår videoavdeling som styres av Elise og Nils som gløder for levende bilder. I tillegg finner du på samme plan kurssenteret, vårt fotografiske klekkeri, der vi ønsker å stimulere deg kreativt og faglig.

 

Når du kommer til oss, så vil du se at alle veier fører til Skøyen. Vi har egne kundeparkeringsplasser, og det er mange parkeringshus i umiddelbar nærhet.

 

Interfoto er en av Norges eldste fotobedrifter, og har siden starten i 1966 jobbet med og for mennesker med mer enn middels interesse for fotografi. Hver dag gleder vi oss over å se hva norske fotografer får til gjennom å anstrenge seg og oppdatere seg fotografisk. Vi har en stab som i alle år har gitt råd og hjulpet profesjonelle fotografer, og gjerne deler av sin erfaring. Hver eneste kunde kan lære oss noe nytt slik at vi blir kanaler for ideer, trender og muligheter. Vi er spesialister, men håper å være inspirasjonskilder samtidig.

 

Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Skøyen!

 

Retailprisen

Hvert år blir Norges beste kampanjer i og rundt detaljhandelen hedret  når Kreativt Forum arrangerer den årlige Retaildagen. I 2013 vant Interfoto med byrået Reactor Retail gull i I kategori for Retailkonsepter. Dette ble sagt om konseptet vårt:


Interfoto ønsket å skape en fysisk destinasjon for fotografer, både profesjonelle og amatører, og bygget om interiøret på en gammel fabrikkbygning på Skøyen til å bli kombinert flaggskipbutikk, showroom, kurssenter og hovedkontor.

 

Dette sier ganske mye, og å få gull for beste Retailkonsept er vi ganske stolte av. Vi er verdt et besøk, igjen og igjen. Velkommen til oss på Skøyen