Broncolor Para 222 P Kit uten adapter

Produktnr: 33.552.03
59 033,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
http://interfoto.no/userfiles/image/Broncolor_logo_130.jpg

Broncolor Para 222 P kit.
 
Broncolor Para 222 har det nye, sentrerte fokuseringssystemet med lampen plassert i midten. Dette muliggjør en perfekt symmetrisk belysning. Fokuseringen kan derfor brukes på en optimal måte. Når man beveger på lampen i midten av reflektoren, skapes et tredimensjonalt og spennende lys. Broncolor Para 222 gir nesten ubegrensede muligheter av lysforming.
 
Para 222 monteres enkelt med den nye sveiven. Para er satt opp etter noen få dreininger, så det har aldri tidligere vært så lett å sette den opp som nå. Fordelen er at du sparer tid og frustrasjon. Videre kan du montere ulike adaptere på fokuseringssytemet. Dette muliggjør bruk av Ringflash, de aller fleste av Broncolors blitslamper og Broncolor-lamper med kontinuerlig lys, samt lamper fra andre merker.
 
Para-reflektorene utgjør et svært komplekst og konvertibelt lyssystem. Fra et bredt område med fokusert spot-lys, til en myk lysbank av defokusert lys, gir Para endeløse muligheter til å utnytte lysets forskjellige egenskaper. Broncolor Para gir mange muligheter for å modellere lys bare med én reflektor. Den er ikke bare et blikkfang, men også en allsidig og imponerende lysreflektor med mange muligheter. Hensikten er å gjøre livet litt enklere for alle fotografer.
 
NB! Mens vi venter på et produktbilde av Para 222 P fra Broncolor, har vi satt inn bilde av Para 177 P.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Broncolor


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.