LYS & STUDIO

Profoto D1 1000 Air Studioblits

1000Ws Kompaktlampe m Air Radiosync

Produktnr: 901025
18 793,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse
http://interfoto.no/userfiles/image/profoto_logo_140.png

D1 – Profoto Ytelse. Din Lidenskap
Spør en hvilken som helst fotograf hvorfor de bruker Profoto lys og svaret vil være identiske: driftsikker, driftsikker og enda mer driftsikker. Og, så klart, Profotos lamper er de mest holdbare og problemfrie enhetene på markedet. Så det er ikke overraskende at det samme gjelder for Profotos nye digitale kompaktlampeserie, D1.
 
Det som gjør dem så driftsikre er det mikroprosessorkontrollerte ”dual mode SMPS capacitor”-oppladingssystemet. At utstyret ditt er driftsikker er verdifult for deg av to grunner; presis eksponering fra blink til blink og presis fargetemperatur. Dette er viktige kvaliteter for portrett- og studiofotografer som ønsker utstyr som er lett å pakke/frakte og har et barskt kompakt utseende.
 
Det nye Profoto D1 kompaktsystemet, tilgjengelig i 250, 500 og 1000 ws. versjoner, kan justeres fra full til 1/64 styrke i 1/10 intervaller. Dette gir deg et omfang over syv blendersteg med gjentagende og presis ytelse.
 
Profoto D1 har også andre viktige kvaliteter: Rask oppladningstid (0.2-0.95 s), kort blitsvarighet (1/1000-1/2600 s.), kompakt størrelse (300x130 mm) og vekt utviklet for å være transportabel (500ws versjonen = 2.4 kg)
 
D1 har den standardiserte Profoto-fatningen som gir deg mulighet til å bruke alt av Profotos lysformingstilbehør, som for eksempel ”beauty dish”, ”snoots” og softbokser. D1 har et innebygd viftekjølingssystem, en lydbekreftelse som kan skrus av og fotocelle for å løse ut blitsen.
 
D1 kommer med et justerbart 300 watts quartz-halogen modelleringslys, som er, sammen med blitsrøret beskyttet av et sterkt glass.
 
Enheten har multivoltskapasitet og kan brukes over hele verden, fra 90-130 og 200-240 volt, uten å måtte bytte ut modelleringslyset. Lampene er også tilgjengelig som ”Profoto Air System”-modeller, som tillater fjernstyrt utløsning og styring av innstillinger med en rekkevidde på opptil 300 m. PC og MAC kan også benyttes for å kontrollere lampene i system.
I 40 år har Profoto satt standaren innen profesjonelle blitslamper. Den nye D1 serien fortsetter å bevare det gode renommeet.
Teknisk info

Produktinformasjon

Lampetype Kompaktlampe
Lysteknologi Blits
Produsent Profoto


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.