Om Interfoto

Interfoto- profesjonelt fotoutstyr siden 1966

Interfoto er en av Norges eldste fotobedrifter, og har siden starten  jobbet med og for mennesker med mer enn middels interesse for fotografi. Millioner av bilder deles og publiseres hver dag, og nettopp derfor er det enda mer krevende å skape noe nytt og unikt. Av samme grunn gleder vi oss hver dag over å se hva norske fotografer får til gjennom å anstrenge seg og oppdatere seg fotografisk. 

 

 

Interfoto ligger midt mellom Frognerparken og Bygdøy i Oslo. Drammensveien 130 på Skøyen er stedet der du kan få dekket alle dine fotografiske behov. Vi har en stab som i alle år har gitt råd og hjulpet profesjonelle fotografer, og gjerne deler av sin erfaring. Hver eneste kunde kan lære oss noe nytt slik at vi blir kanaler for ideer, trender og muligheter. Vi er spesialister, men håper å kunne bli inspirasjonskilder samtidig. Og det er nettopp derfor vår logo er en firkant. Det er fotografen som skaper og kreerer innholdet, mens Interfoto kan bidrar til alt rundt. 

 

Interfoto håndplukker det ypperste på markedet som passer våre kunder, det vil si alle profesjonelle brukere og alle med lidenskap for fotografi. Det finnes en jungel av produkter der ute, så Interfotos stab siler kun ut det beste som vi vet leverer på både prestasjon, fleksibilitet og holdbarhet.

 

Vi bor vegg i vegg med Fotocare. Norges største verksted for profesjonelle fotoprodukter. Så har du en Leica, Nikon, Canon, eller for den saks skyld en Hasselblad trenger du ikke flere stoppesteder. Alt på et sted gjør det enklere for deg, og mer personlig for oss.

 

Vi omgir oss med bilder og vi involverer oss i fotografi. Når du kommer til oss, så vil du se at alle veier fører til Skøyen. Interfotos målsetting er å være den mest komplette og mest kompetente totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr og tilbehør. Vi står til din disposisjon med bransjens hyggeligste medarbeidere. Ønsker du å vite mer, eller få demonstrert eller prøve våre produkter, kan du gjerne komme innom oss. Vi lover å gjøre vårt ytterste for at vi sammen med deg skal finne løsninger som dekker dine behov.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.