PRINT & PAPIR

Epson SureColor SC-P5000 Std 17"

A2 format, rull. Ultrachrome® HD blekk

Produktnr: SCP5000
24 799,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørLignende produkter
Beskrivelse

Epson SureColor SC-P5000 STD

Allsidig og pålitelig foto- og kunstskriver med utmerket Pantone nøyaktighet! Ettersom den er kompakt og har et lavt energiforbruk, passer den elegante og moderne SC-P5000 perfekt på ethvert kontor eller studio. For bruk til kunsttrykk, tilbyr denne skriveren ved hjelp av lys lys svart blekk høy ytelse og mange nyanser, slik at kunstnere kan gjøre kunst om til gallerireproduksjoner som er tro mot originalen. For profesjonelle fotografer som har behov for en skriver med høy kvalitet og presisjon, leverer SC-P5000

 

Perfekt til reproduksjon av kunst

Når SC-P5000 er konfigurert med et HDX-blekksett med LLK, kan fotografer og kunstnere brukte den til å gjengi detaljrikdommen og fargene i kunstverkene sine helt perfekt, og med 98 % nøyaktig gjengivelse av Pantone Solid Coated Colour.

 

Enestående driftssikkerhet

SC-P5000 tilbyr nye funksjoner for å sikre pålitelig daglig drift og mindre vedlikehold. Det gjelder for eksempel nye deksler og forseglinger for å begrense støvinntrenging, en forbedret automatisk dysekontroll og en renseprosedyre med veiledning.

 

Svært god utskriftskvalitet

SC-P5000 bruker Epsons nyeste blekkteknologi til å lage utskrifter med høy oppløsning som holder seg lenge. 3,5 PL dråpestørrelse og 2880 × 1440 dpi oppløsning sikrer skarpe, detaljerte resultater, mens Ultrachrome HDX-blekk gir lyssterke, holdbare resultater.

 

Enkel konfigurasjon og betjening

Konfigurasjon og håndtering av medier går raskt og enkelt takket være en intern fargekalibreringssensor, enkel bytting mellom medier og en lettfattelig mediehåndteringsveiledning på skjermen. SC-P5000 passer sømløst inn i alle prøvetrykkarbeidsflyter og kan leveres med en SpectroProofer for automatisert fargekontroll. Skriveren støttes av alle større RIP- og programvareleverandører.

 

2 varianter

1. For kunst og fotoutskrifter, kan du velge Lys lys svart-blekkmodellen, som takket være en høy optisk tetthet og ekstra svarte blekkpigmenter (matt svart, fotosvart, lys svart og lys lys svart), gir en jevn fargeovergang for virkelighetstro utskrifter, hver gang.

2. Prøvetrykkbedrifter vil oppdage at SC-P5000-modellen med fiolett blekk kan oppnå nær perfekt fargetilpasning opptil 99 % Pantone Solid Coated Colours1 , noe som gjør den til det beste valget for å møte kravene i et hektisk prøvetrykkmiljø.

 

Presisjon i fargeprøvetrykk

Når SC-P5000 kjøpes med et med fiolett HDX-blekksett for prøvetrykk, kan den gjenskape emballasje, markedsføringsmateriell og selskapets farger med 99 % nøyaktighet på Pantone Solid Coated Colour. Skal du ha P5000 med fiolett farge/ til prøvetrykk, ta kontakt med selger før kjøp.

 

Last ned Epson SureColor SC-P5000 brosjyren

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall farger 11
Minste papirstørrelse 10x15cm
Papirtyper (printere):
  • Ark
  • Rull
Printertype Desktop
Produsent Epson
Største papirstørrelse A2/17" rull
Tilkobling
  • USB 2.0
  • Ethernet
  • WiFi


Tilbehør
Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.