VIDEO

RED Dragon-X 5K S35 (UPGRADE)

(SCARLET-W OWNER)

Produktnr: SW-DX-UP
-+
I butikk:
Bestillingsvare (14 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

RED Dragon-X 5K S35

  • 13.8 Megapixel CMOS Sensor
  • 25.6 mm x 13.5 mm (Diagonal: 28.9 mm)
  • 96 fps at 5K Full Format (5120 x 2700)
  • 120 fps at 5K 2.4:1 (5120 x 2160)


RED kameraer leverer fantastisk oppløsning og bildekvalitet, og skaper rene og organiske bilder som bringer bildene dine til liv. MONSTRO- og HELIUM-sensorene tar det neste trinnet i å overskride skjønnheten som tilbys av film - opp til 17x mer oppløsning enn HD-og over 4x mer enn 4K. For fleksibilitet i alle situasjoner, er GEMINI REDs høyeste følsomhetssensor til dags dato, og gir betydelig økt ytelse i lavlysinnstillinger og forbedret ytelse i skygger. DRAGON-X er bransjens arbeidshest og den prisbelønte DRAGON-sensor, nå med IPP2, som leverer 5K-film i et Super 35-format. En DSMC2 BRAIN kan skrive skrivehastigheter på 300 MB / s, og kan samtidig spille inn i REDCODE RAW og Apple ProRes eller Avid DNxHR / HD.

 

RED forenkler sin produktportefølje ytterligere med tilgjengeligheten av DSMC2® DRAGON-X ™ 5K S35-kameraet. RED annonserte også DSMC2 PRODUCTION MODULE og DSMC2 PRODUCTION KIT som kommer snart tidlig i 2019. DRAGON-X-kameraet bruker den prisbelønte DRAGON-sensorteknologien som finnes i mange av REDs eldre kameraer med et utviklet sensorkort for å aktivere REDs forbedrede bildebehandlingsrørledning (IPP2) i kameraet.

 

Designet for ulike brukskonfigurasjoner, RED har også annonsert den nye DSMC2 PRODUKSJONSMODULEN. Dette tilleggsutstyret monteres direkte på DSMC2 kamerahuset og inneholder en industristandard V-Lock-montering med integrert batteriløsning og P-Tap for 12V-tilbehør. Den har en mindre formfaktor og er lettere enn RED REDVOLT EXPANDER med batterimodul.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Maks FPS (video) 96FPS
Produsent Red
Sensorstørrelse Super 35mm
Videooppløsning 5K


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.