Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Motta nyheter og tilbud før alle andre – meld deg på Interfoto nyhetsbrev >

RED utleie

Leietiden må reserveres på forhånd og minst 24 timer før. Leiepris regnes pr. påbegynte dag hvis ikke annet er spesifisert. Vi tilbyr konsulenthjelp om du har behov for det. Konsulenthjelp prises etter standard konsulenthonorar. Kontakt Elise eller Nils for ytterligere informasjon elise@interfoto.no - nils@interfoto.no.

 

Husk at utleie av utstyr må avtales minimum 24 timer i forveien. Da har vi anledning til å se over utstyret, lade det som skal lades opp, rense og pakke ned, slik at alt er i tipp-topp stand når det skal brukes. Dersom du under leietiden skulle bli tett knyttet til utleieutstyret - ja, da trekker vi fra utleieutgiftene ved kjøp av en ny versjon av produktet.

Elise Røisland (elise@interfoto.no) har vært vår Key Account Manager på video siden august 2016. Hun har en Bachelor i Medier og Kommunikasjon og en Master i Medievitenskap. Mellom studiene jobbet hun frilans på TV-produksjoner i Monster Entertainment, og før Interfoto jobbet hun som salgs- og teamleder i Nordisk Film Kino.

Nils Ole Refvik (nils@interfoto.no) har en Bachelor of Arts fra Fairfield University, USA. Han har jobbet mange år innen TV- og filmverden, både som filmfotograf og kameraassistent. I to år var han i Los Angeles og jobbet tett innpå Hollywood-produksjoner. Gjennom sitt arbeid har Nils Ole utviklet evne til å forstå ulike kameraløsninger for å oppnå beste resultat.

Utleiebetingelser

Her finner du Interfotos alminnelige betingelser for utleie og utlån.

Les mer...

Leiefinansiering

Slå til på gode tilbud! Hos Interfoto kan du investere nå og betale senere.

Les mer...

Interfoto rental services

Do you need to rent professional photographic equipment? 

Les mer...