VIDEO

Inovativ Carts Scout NXT

Produktnr: SN 037
28 750,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Scout NXT er INOVATIVs nyeste utstyrsvogn.

Den bruker vår fullt sammenleggbare verktøyfri design, men er priset vesentlig mindre enn sin EVO søsken. NXT inkluderer ikke våre høydejusterbare hyller eller EVOs premiumhjulsystem, men NXT er fortsatt fullt sammenklappelig uten bruk av verktøy og tar bare minutter å montere.

Vi har tatt de spesiallagde, tidkrevende og håndlagde produktene som ble utviklet for EVO og erstattet dem med forenklede deler. Dette gjorde oss i stand til å redusere våre kostnader i produksjonen og dermed redusere utsalgsprisen. Scout NXT er produsert med de samme aller beste lettvektsmaterialene som brukes på alle INOVATIV-vogner. Konstruert av 5052 og 6061 aluminium, komposittmateriale og rustfritt stål, er NXT bygget tøft. Faktisk har vi økt veggtykkelsen på opp-høyre stasjonsrørene spesielt for NXT for å gjøre den sterkere. Scout NXT er litt tyngre på 72 lbs for 37 og anslagsvis 82 lbs for 42. Med den bærbare og slanke profilen til Scout NXT, kan du enkelt kollapse og transportere vognen på baksiden av en kompakt bil, liten SUV eller bare Bare spare plass.

Våre kunder elsker Scout EVO, og dette er grunnen til at i hele Scout NXTs liv kan du når som helst oppgradere til EVOs premiumhjulsystem og SLAS-hyller. NXT er utstyrt med de nødvendige hullene for å være sikker på at oppgraderingene kan boltes uten problemer. Scout NXT er utstyrt med generiske stålhjul i 8 "størrelse for Scout 37 NXT og 10" størrelse for Scout 42 NXT. De er lett flyttbare og pakker seg inn i vognens indre rom når de kollapses. Lastkapasitet: Scout 37 NXT: 270 kg | Scout 42 NXT: 270kg

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Inovativ


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.