VIDEO

Sony FDR-X3000R Actionkamera

4K. Wi-Fi. GPS. Optisk SteadyShot

Produktnr: FDRX3000R.CEN
5 900,-
-+
I butikk:
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Sony FDR-X3000R Actionkamera

 • 4K Ultra HD for fire ganger så mange detaljer som på Full HD.
 • Redusert risting med balansert, optisk SteadyShot.
 • Full kamerakontroll inkluderer strøm AV/PÅ med medfølgende RM-LVR3.
 • Nytt brukergrensesnitt gir intuitiv kamerabetjening.
 • Ta opp video fra ønsket vinkel med justerbar FOV og zooming.

Noe helt nytt innen actionvideoopptak
Action Cam kombinerer flotte 4K-bilder med balansert, optisk SteadyShot som gir avansert uskarphetskompensasjon. Balansert, optisk SteadyShot kontrollerer hele den optiske banen som en flytende enhet, og reduserer dermed uskarpheter mye mer effektivt. Dette avanserte stabiliseringssystemet gjør det enklere å ta opp video med herlig stabile bilder mens du reiser, sykler eller er aktiv på andre vis.Live-View-fjernkontroll for enkel kontroll
Perfekt kombinasjon for opptakssuksess. Live View-fjernkontroll gir full kontroll over opptaksinnstillinger, inkludert å slå kameraet av/på. De deler til og med det samme enkle brukergrensesnittet for sømløst samarbeid i action. Så uansett hvordan du tar opp, uansett hvor du drar, er kameraet og fjernkontrollen synkroniserte og klare for eventyr.

Smart betjening med enkelt brukergrensesnitt
Det har aldri vært enklere å velge og endre på funksjoner takket være det nye, intuitive brukergrensesnittet. Alle menyer er lett tilgjengelige. Få sømløse kamerainnstillinger, og finn de perfekte innstillingene for dine opptaksbehov. Kameraet kan også slås av/på via smarttelefonen med PlayMemories Mobile.

Fleksibel Live View-fjernkontroll som kan festes på
Denne kompakte nye fjernkontrollen kan brukes som et tilbehør rundt håndleddet, og den kan også monteres i kombinasjon med en monteringsadapter og andre tilbehør som kan monteres. Dessuten kan du ta full kontroll gjennom en Wi-Fi®-tilkobling og skru kameraet av/på via Bluetooth® for å spare batteri.

Exmor R® CMOS-sensor med forbedret følsomhet
Sykler du ned terrengstier i halsbrekkende raskt i skumringen? Eller padler du kajakk i gryningen? Du får uansett glimrende bilder, takket være Exmor R® CMOS-sensoren fra Sony som gir økt følsomhet i svakt lys, forbedret bildeklarhet og mye mindre kornete bilder.

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer
Sonys bildebehandlingsmotor gjengir teksturer og detaljer, slik du ser det med det blotte øye, ved hjelp av ekstra høyhastighetsbehandling. BIONZ X, sammen med frontmontert LSI (large scale integration) som øker behandlingshastigheten, gir mulighet for mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, fyldigere fargetoner og redusert støy, enten du fotograferer eller tar opp video.

Skarpt og svært bredt ZEISS® Tessar™-objektiv
Ta opp fantastiske videoer i vidvinkel med ZEISS® Tessar-objektivet, eller velg standard, men storslått vinkel. Uansett vil du alltid kunne ta vakre bilder av de mest utfordrende alpinbakkene, terrengløypene, strykene eller veiene.

Justerbart synsfelt og fri zoom
Oppdag nye fleksible løsninger for mer variasjon i opptakene, for dramatiske effekter og ekstra spenning. Du kan for eksempel velge mellom visningsvinklene Bred, Medium eller Smal. I tillegg kan du sømløst justere zoom-modus for å forandre på zoom mens du tar opp video.

Innebygd stereomikrofon tar opp kvalitetslyd
Gjør en god video enda bedre med fantastisk lyd. Innebygd stereomikrofon lar deg ta opp lyd fra eventyret ditt i stereo med to lydspor, helt naturlig. Klar lyd med mindre støy forbedrer den mest sofistikerte videoen du kan produsere.

Funksjon for tidsforkortelse i 4K
Med funksjonen for tidsforkortelse kan du enkelt produsere tidsforkortede videoer ved å bruke 4K-stillbilder av høy kvalitet tatt ved designerte intervaller. Og så vil Action Cam Movie Creator (v. 5.1 for Windows, v.3.1 for Mac®) eller Action Cam-app (v. 2.0) enkelt forvandle disse bildene til en imponerende tidsforkortet video.

Highlight Movie Maker med ansiktsregistrering
Oppdag hvor enkelt den innebygde Highlight Movie Maker fungerer med ansiktsregistrering for automatisk redigering på kameraet. Highlight Movie Maker støtter også et bredere utvalg av scener – ikke kun sportsaktiviteter, men også hverdagssituasjoner og reiser – den velger automatisk ut høydepunkter fra opptakene for å lage en video med høydepunkter, komplett med bakgrunnsmusikk. Du kan dele det ferdige produktet øyeblikkelig ved hjelp av smarttelefonen.

Manuell kontroll for sofistikert videostil
Utforsk sofistikerte opptaksfunksjoner for spennende action-filmer du vil være stolt av å vise til familie, venner og fans. Bruk avanserte manuelle innstillinger som hvitbalanse og AE Shift, og optimaliser lysstyrken og fargetonene slik at de samsvarer med bildene du får fra andre videokameraer for enklere redigering. Vis frem dine ferdigheter som regissør og action-stjerne.

Direktesendt strømming via Ustream®
Del skiturer og heftige bølger (og fall) i sanntid. Strøm opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet.

120 bps i Full HD-oppløsning for video i sakte film
Se alle nyansene i motiver som beveger seg raskt, i jevn sakte film, takket være opptak i 120 bps i Full HD-oppløsning.

Seriefotografering
Fanger inn raske bevegelser med seriefotografering. Dette gjør at du kan fange opp maks åtte bilder i høy kvalitet av et triks eller en overgang, noe som gjør at denne funksjonen er perfekt for de som liker å gå tilbake og analysere stilen sin. Innstillingene er 10, 5 og 2 bps.

Motion Shot LE
Fang inn en hel sekvens i ett enkelt bilde. Denne funksjonen lager et sammensatt bilde av et motiv i bevegelse, med ulike innstillinger for hastigheter på seriefotograferingen som følger: 10, 5 og 2 bps.

Kontroll over flere kameraer
Bruk opptil fem kameraer for å få spennende opptak fra fugle- eller froskeperspektiv. Og kontroller alle opptakene enkelt og greit med Live View-fjernkontrollen eller en smarttelefon med PlayMemories Mobile-appen.

Tidskode / brukerbit for proff redigering
Tidskode og brukerbit (TC/UB) er viktige dataelementer for mer avansert redigering. Tidskode-funksjonen registrerer timer/minutter/sekunder/bilderammer på bildedata for nøyaktig og avansert redigering av video. Brukerbiter-funksjonen registrerer dato/tid/scenenummer osv. med åttesifrede numre og er nyttig når du skal redigere videoer fra to eller flere kameraer.

Action Cam Movie Creator for enkel og kreativ redigering
Gjør videoene enda flottere med Action Cam Movie Creator. Lag og rediger videoer raskt og enkelt ved hjelp av en rekke funksjoner, slik som funksjonen for tidsforkortet 4K-video og sakte film. Du kan også rotere videoene 90° med eller mot klokken med videorotasjon, eller bruke Multi View til å slå sammen opptil fire videosegmenter som er tatt opp samtidig med forskjellige kameraer, og lage et segment med delt skjerm.

Praktisk loop-opptak
Du trenger ikke være redd for å gå glipp av det perfekte øyeblikket med loop-opptak. Loop overskriver opptak med en varighet som du selv velger, enten 5, 20, 60 eller 120 minutter, eller ubegrenset. Bruk funksjonen til å fange inn det avgjørende øyeblikket uten å bekymre deg for å gå tom for lagringsplass.

Action Cam-app
Intuitiv mobilapp som gjør at du kan ta opp video hvor og når som helst – med enkel videoredigering med tidsforkortelse, sakte/hurtig film og trådløs overføring av videoer.

Vanntett hus som standard utstyr
Ta Action Cam med under vann ned til 60 m med det medfølgende undervannshuset – du trenger ikke kjøpe ekstrautstyr. Det er utstyrt med et flatt panel som gir deg enkel kontroll over alle kameraknappene gjennom huset. Dessuten skjermer det dette robuste kompaktkameraet mot støt, fuktighet, rust, støv og sand. Nyt problemfrie vanneventyr, og utforsk ulendt terreng.

Robust hus som takler tøffe forhold
Action Cam-huset er sprutsikkert og frostsikkert i seg selv, og det medfølgende undervannshuset er støvtett, støtsikkert og vanntett ned til 60 m. Så enten du er på skogstur en regntung dag, står på ski eller snøbrett, lager offroadvideoer, surfer eller utforsker under vann, er Action Cam klar for utfordringen.

Mer praktisk
Et innebygd stativspor gjør at du raskt kan feste Action Cam til et stativ og få stødige opptak. I tillegg er det nå USB-koblinger på baksiden av kameraet for enklere tilgang ved bruk av tilbehør.

Memory Stick Duo™-/SD-spor
Sporet for minnekort godtar Memory Stick Micro™-minnekort (M2) og mikro-SD-/SDHC-/SDXC Memory Card5-minnekort (klasse 4 eller høyere). Velg det kortet som passer best til dine fotobehov, og som er kompatibelt med PC-en din. (Minnekort følger ikke med.)

Ekstra indikasjonslamper for enkel gjenkjennelse av kamerastatus
Action Cam har tre indikasjonslamper foran, oppå og bak på kameraet. Nå kan du enkelt sjekke opptaksstatus fra forskjellige retninger, samt få en pipelyd fra den hjelpsomme påminneren.

Vis Action Cam-ruten din
Innebygd GPS lik den på tidligere modeller er tilgjengelig. Posisjonssporing og fartsmåling kan vises på videoen når du bruker Action Cam Movie Creator. Dette gjør også at GPS-visning på video kan lese av hastigheten din, og det genererer en annen videofil som viser informasjon om hastighet og mer.

 • Objektivtype: ZEISS® Tessar®
 • Sensortype: 1/2,5-type (7,20 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
 • Vanntett: Ned til 60 m med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
 • Støvsikkert: Med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
 • Støtsikkert: Med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
 • Inngangs- og utgangsterminaler: Mikro HMDI-utgang
 • Spor for minnekort
 • Flerbruksterminal / Mikro USB-terminal
 • Stereominikontakt

 
I esken:

 • Sony FDR-X3000R
 • Oppladbar batteripakke (NP-BX1)
 • Micro USB-kabel
 • Oppstartsveiledning
 • Undervannshus (MPK-UWH1)
 • Spenne
 • Live View-fjernkontroll (RM-LVR3) inkluderer håndledd-stropp, monteringsadapter og stativ

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bitrate 100 MB/s
Kameratype Actionkamera
Maks FPS (video) 120FPS
Maks ISO Ikke oppgitt
Minnekorttype MicroSD
Produsent Sony
Stillbildeoppløsning 12MP
Videooppløsning 4K
WiFi Har WiFi


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.