VIDEO

Canon EOS ME200S-SH

Produktnr: ZSG-C10
53 990,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Canon EOS ME200S-SH

Canon lanserer nå ME200S-SH, et kompakt, profesjonelt, flerfunksjons videokamera, utstyrt med Canons anerkjente Dual Pixel CMOS-autofokussystem. ME200S-SH er et utmerket valg for en rekke bruksområder, fra TV- og filmproduksjon, til forskning og naturdokumentarer, og produserer profesjonelle opptak i full HD-kvalitet, også i krevende lysforhold. Det nye tilskuddet i Canons utvalg av proffkameraer kombinerer noen av de beste funksjonene fra Canons anerkjente Cinema EOS-serie med formfaktoren, fleksibiliteten og bruksegenskapene til det populære ME20F-SH-kameraet.

  • Full HD-kvalitet
  • Suveren ytelse i svakt lys
  • Avansert autofokus og bildekontroller
  • Enkelt fjernoppsett og fjernbetjening
  • Fleksibel konfigurasjonUendelige bildemuligheter

Med Super 35mm CMOS-sensor på 8,29 megapiksler har ME200S-SH den samme enestående bildekvaliteten som Cinema EOS-serien, og leverer imponerende resultat hele veien. Takket være Canon-sensorens oversampling, kan for eksempel forskere eller film- og dokumentskaper ta opp sylskarpe bilder i full HD-kvalitet. Muligheten til å ta opp bilder i full HD med opptil 50p/59,94p, gjør kameraet velegnet til sports- og naturopptak i tillegg til overvåking.

ME200S-SH støtter Canon Log, noe som innebærer at kameraet kan ta opp 12-trinns dynamisk omfang for å sikre skarpe detaljer både i høylys og skygge. Canon Log gjør det også enkelt å samkjøre opptak i postproduksjonen – en ekstra fordel for de som bruker kameraer som EOS C100 Mark II eller EOS C300 Mark II. Som andre Canon Cinema EOS-kameraer, har ME200S-SH et program for stort dynamisk omfang (Wide DR) som gjør det mulig å bruke opptakene direkte fra kameraet, med lite eller ingen behov for fargegradering - noe som gir enda raskere postproduksjon.

Kameraet er utstyrt med Canons EF-fatning med Cinema Lock, som gjør det mulig å bruke et stort utvalg kompatible Canon EF-, EF-S- og Cine-objektiver med servomotor. I dag lanseres også Cine-objektivet CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S med servomotor – en perfekt match for ME200S-SH takket være objektivets kompakte størrelse, lave vekt og mulighet til å kontrollere zoom og fokus ved hjelp av Canons RC-V100-fjernkontroll.

Suveren kontroll
ME200S-SH har Dual Pixel CMOS-autofokus (DAF), et meget effektivt AF-system utviklet av Canon, som gir jevn, hurtig og presis AF – perfekt til motiver i bevegelse som for eksempel ved sports- eller naturopptak. Med en funksjon for egendefinert bilde kan brukerne også forhåndsinnstille og lagre foretrukne innstillinger og ta opp i foretrukket stil fra kameraet slås på.

Utmerket bildeopptak både i dagslys og mørke
Med ISO-område fra 320 til 204 800 er ME200S-SH et allsidig verktøy for opptak i krevende lysforhold eller lite lys, for eksempel på sportsarenaer eller til filming av nattdyr. Det innebygde infrarøde filteret utvider kameraets egenskaper ytterligere ved opptak i svært svakt lys eller når det naturlige dagslyset er på hell, og lar deg fange scenen i infrarødt.

Kompakt og fleksibelt – perfekt når det er trangt om plassen
ME200S-SH har samme utforming som ME20F-SH, og byr på avanserte bildefunksjoner i et kompakt kamerahus. Kameraets størrelse gjør at det kan plasseres høyt over en idrettsarena, inne i kjøretøyer, på robothoder eller festes til droner – noe som åpner for en verden av nye opptaksmuligheter. Denne fleksibiliteten gjør ME200S-SH til et utmerket valg når det er trangt om plassen, når du vil plassere kameraet på et fast sted, på et vanskelig tilgjengelig sted eller et sted der det ikke synes så godt. Muligheten til å fjernbetjene ME200S-SH gir enda større kreativ frihet – og er spesielt nyttig ved filming av natur og under andre forhold der man ikke vil forstyrre motivene.

Tilkoblingsmuligheter for individuelle arbeidsflyter
Med mulighet til å ta opp til en rekke tredjepartsenheter, kan ME200S-SH integreres direkte i eksisterende arbeidsflyt. HDMI- og 3G/HD-SDI-utganger gir for eksempel enkel tilkobling til skjermer og opptaksenheter. Det er også flere fjernkontrollterminaler, og kameraet er kompatibelt med Canons RC-V100 for full fjernbetjening.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bitrate Ikke oppgitt
Cropfaktor 1,5x
Kamerafatning Canon EF
Kameratype Cine-video
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 204800
Minnekorttype Ikke oppgitt
Produsent Canon
Sensorstørrelse Super 35mm
Videooppløsning 1080p
Videoutgang
  • HDMI
  • SDI


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.