VIDEO

Canon XC15 4K Videokamera

4K video, CFast + SDXC minnekort

Produktnr: 1456C003
25 690,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (7 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Canon XC15

  • Videoopptak i profesjonell 4K- og full HD-kvalitet
  • To profesjonelle XLR-lydtilkoblinger
  • Profesjonelle funksjoner og enkel arbeidsflytintegrering
  • Kompakt og meget allsidig
  • Brukervennlig

XC15 – et kompakt videokamera med 4K (UHD), full HD og stillbildeopptak myntet på innholdsprodusenter som nyhetsleverandører, uavhengige filmskapere og dokumentfilmskapere. XC15 følger i fotsporene til populære XC10 og kombinerer de beste elementene fra forgjengeren med nye funksjoner og utvidet funksjonalitet, inkludert mikrofonadapter med to XLR-innganger for profesjonelle lydopptak, rask autofokus og mulighet for 24p-bildefrekvens for filmfotografer.

Opptaksfleksibilitet for enkel integrering i arbeidsflyt
XC15 er et perfekt B- eller C-kamera for filmproduksjoner delvis takket være muligheten til å ta opp med Canon Log, som gir samme imponerende 12-trinns (800 %) dynamiske område som du finner i Canons EOS C500. Kameraet tar opp UHD (3840 x 2160) 4K-kvalitet med 25p eller 24p på et internt CFast 2.0™-kort med opptil imponerende 305 Mbps, eller i full HD på et SD-kort med opptil 50 Mbsp. Muligheten til å ta opp 24p kombinert med muligheten til å velge en «utseende»-innstilling, vil appellere til filmfotografer, siden det gjør det enkelt for dem å integrere opptak fra andre EOS Cinema-kameraer, noe som forbedrer arbeidsflyten betraktelig. Innstillinger for lukkertid og lukkervinkel gjør det også mulig for kamera­operatørene å jobbe mer slik de er vant.

Dekker behovene til dagens innholdsprodusenter
Nyhetsleverandører og filmskapere vet at lydkvaliteten er like viktig som bildet, og at det i stadig større grad krever et kamera med mer avanserte lydalternativer. Basert på tilbakemeldinger fra XC10-brukere over hele verden har Canon utstyrt XC15 med MA-400, en mikrofonadapter som åpner for lydopptak i profesjonell kvalitet via to XLR-tilkoblinger som støtter balanserte og ubalanserte mikrofoner og linjesignal.

I tillegg til den gode lyden vil fleksibiliteten XC15 byr på, appellere til nyhetsleverandører siden det er mulig å hente ut stillbilder på 8,29 MP fra 4K (UHD)-opptaksmodus for publisering på papir eller Internett. Ved opptak av dagsaktuelle nyhetsinnslag er det ekstremt viktig at kameraet har rask autofokus og ansiktsgjenkjenning som gir enklere opptakskomposisjon.Få med flere detaljer, også i svakt lys
XC15 kan skilte med utmerket ytelse i svakt lys takket være stort ISO-område fra 100 til 20000, noe som er perfekt til opptak i vanskelige lysforhold, for eksempel et nyhetsintervju i dårlig opplyste omgivelser. Det innebygde gråfilteret (ND) er likeledes et praktisk hjelpemiddel når lyset er for sterkt. XC15 kombinerer hastighet og kvalitet og er utstyrt med en 1.0-type CMOS-sensor og Canons DIGIC DV5-bildeprosessor som gir brukerne mulighet til å ta opp 4K-video i høy kvalitet med lite støy og grunn dybdeskarphet. Kameraet har også 10x optisk zoomobjektiv med Canons klasseledende teknologi for bildestabilisering som lar deg filme et stort spekter av scener – fra portretter til langstrakte landskap.

Lett og kompakt design optimalisert for enkel filming
XC15s kompakte størrelse og lave vekt gjør det til et velegnet verktøy til filming av dokumentarer og nyhetsintervjuer, spesielt når du har behov for å filme fra en annen vinkel eller når det er trangt om plassen, for eksempel inne i en bil. Komforten er upåklagelig takket være kamerahusets ergonomiske utforming med roterbart grep på siden. I tillegg gir den vribare LCD-berøringsskjermen enkel visning mens lupesøkeren gjør det enklere å filme i sterkt lys eller i øyehøyde.

Alltid tilkoblet
XC15 har innebygd tobånds Wi-Fi til Live View og enkel fjernstyring via en nettleser eller smartenhet – uunnværlige verktøy for alle videofotografer.

I esken:

• Canon XC15 Body
• Microphone Adapter MA-400
• Unit Cable UN-5
• Cable Clamp
• Loupe Viewfinder Unit
• Battery Pack LP-E6N
• Compact Power Adapter CA-945
• Hood Unit
• Lens Cap
• Shoulder Strap
• USB Cable IFC-300PCU/S
• High-Speed HDMI Cable HTC-100/S


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bitrate 305 MB/s
Kameratype Camcorder
Maks FPS (video) 60FPS
Maks ISO 20000
Minnekorttype CFast
Optisk zoom 10x
Produsent Canon
Sensorstørrelse 1"
Videooppløsning 4K
Videoutgang HDMI
WiFi Ikke WiFi


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.