VIDEO

DJI CrystalSky Ultra 7.85"

Monitor

Produktnr: CP.BX.000224
12 995,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

DJI Crystal Sky-skjerm Ultra på 7.85"

har en ekstrem lysstyrke og bruker optimalisert videodekoding for å dekode video i sanntid. På grunn av begrensninger i programvaretilgang på smarttelefoner og nettbrett er videodekoding i andre smarte enheter mindre enn ideell. Når det brukes til å vise bilder eller videoer som overføres av kameraet, kan det oppstå problemer som videojitter og forsinkelser. CrystalSky-skjermens optimaliserte dekoder gir deg en jevn, sanntidsvideo med minimal ventetid.

Ultra lysstyrke

Med 2000 cd/m² lysstyrke betyr det at CrystalSky-skjermen er mer enn fire ganger så lys enn typiske mobile enheter. Detaljer på skjermen er klare og skarpe, og farger er levende, og gir den kvaliteten som trengs for å finjustere bildesammensetningen.

En dedikert Sunlight Readability Enhancement-modus er spesielt designet for å behandle bildet i sanntid for å sikre mer komfortabel visning under sterkt lys.

Tilpasset system og DJI GO

Et nyutviklet system fjerner unødvendige Android-apper og -tjenester og er motstandsdyktig mot virus og søppelprogrammer. Dette sikrer at CrystalSky-monitoren alltid kan tilby optimal ytelse. Den innebygde DJI GO-appen gir deg full tilgang til alle DJI GO-funksjoner, inkludert flyparameterjustering, kamerakontroll, opptakshåndtering og avspilling. Ved hjelp av frakoblede kart kan kartene være tilgjengelig, selv om de går ut av Wi-Fi-rekkevidden.

Eksternt batteri

Et to-celle 4920 mAh sekundært eksternt batteri gir CrystalSky-skjermen en lengre driftstid enn sammenlignbare mobile enheter. Den støtter hurtigladning, og styrer utladningsgraden svært godt selv ved lave temperaturer. Når du bruker den samme med 7.85 " og 5.5" skjermene, kan du oppnå en maksimal driftstid på henholdsvis 4-5 timer og 5-6 timer.

Doble SD kortspor

Utstyrt med doble Micro SD-kortspor, kan CrystalSky-skjermens lagring utvides, eller opptak på et Micro SD-kort kan spilles direkte på skjermen. Den kan også brukes til backup av opptak. Ved hjelp av en editor som er innebygd i DJI GO, kan du gjøre høy kvalitetsredigeringer raskt og dele dette umiddelbart i sosiale medier.

H.264- og H.265

CrystalSky-skjermen støtter H.264- og H.265-videodekoding, slik at den kan spille av disse filene med henholdsvis 30 bps og 60 bps. Disse videoene kan også sendes ut via HDMI-porten.

CrystalSky-skjermens HDMI-port gjør det mulig å sende opptil 4K-video til FPV-briller og andre displayenheter. Innebygd dual-band Wi-Fi betyr at den kan koble til Wi-Fi-nettverk og Wi-Fi-hotspots fra mobile enheter, og den er også kompatibel med 4G-dongler samt USB-lagring via USB-A-porten.

Porter og nettverk

Når du er koblet til Internett, får CrystalSky-skjermen lett tilgang til systemoppgraderinger, livestreaming, bilde- eller videodeling, datasynkronisering og mer. Filstørrelser optimaliseres så mye som mulig for å minimere mobile data krav.
Porter som Micro USB og USB-C gjør det praktisk å koble CrystalSky-skjermen med en fjernkontroll eller andre enheter.

Optimalisert for ekstreme temperaturer

Mens de fleste smarte enheter er designet for å fungere i vanlige temperaturområder, er CrystalSky-monitorens eksterne batteri designet for ekstreme temperaturer. Den kan fungere i temperaturer helt ned til -20 ° C, og med sitt interne kjølesystem fungerer den også normalt i temperaturer opp til 40 ° C.

Kompabilitet

CrystalSky-skjermen kan raskt kobles til Inspire-serien, Phantom 4-serien, Phantom 3-serien (Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced), Matrice-serien,
Mavic Pro og Osmo-serien (unntatt Osmo Mobile) via Wi-Fi eller via en USB-port på fjernkontrollen, avhengig av ditt spesifikke produkt. Crystoal Sky kan lett festes til Cendence fjernkontrollen uten en ekstra monteringsbrakett.

Monitor monteringsbrakett anbefales. Gimbal fra Mavic Pro og Osmo kameraserie (Unntatt Osmo Mobile) er bare kompatible med 5.5 "Crystalsky-skjermer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent DJI


Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.