VIDEO

Teradek BOLT 500 XT Transciever

BOLT 500 XT 3G-SDI/HDMI Wireless KIT

Produktnr: TER-BOLT-938XT
50 031,-
-+
I butikk:
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseTeknisk infoLignende produkter
Beskrivelse

NYHET.

Teradek BOLT 500 RX erstatter Teradek BOLT 500.

 

Bolt XT tilfredsstiller behovene til de mest kresne fagfolk, fra kraftige programvareverktøy og hardt ytelse til smarte strømalternativer og bakoverkompatibilitet. Tilgjengelig med et maksimumsintervall på 500ft, 1000ft, 3000ft eller 10.000ft, tilbyr den nye Bolt XT-linjen en profesjonell løsning for hvert budsjett.

 

En viktig egenskap ved Bolt XT er dens bakoverkompatibilitet med Bolt 500, 1000, 3000, Sidekick II og 703 Bolt, noe som gir brukerne mer fleksibilitet som bygger på sine eksisterende systemer eller kobler sammen med andre allerede på set. I motsetning til alternative trådløse videosystemer, inneholder Bolt XT en unik AES 128-krypteringsalgoritme for å beskytte videoopptaket, slik at kun autoriserte mottakere kan koble til senderen din.

 

Hver sender inkluderer en HDMI, 3G-SDI og looping 3G-SDI utgang. Mottakere har en HDMI-utgang, samt to 3G-SDI-utganger. Mens trådløs ytelse er kritisk på sett, er det også praktiske monteringsalternativer som sikrer optimal ytelse og rask oppsett. Med Bolt XT-linjen har Teradek lagt til en integrert NATO-skinne på mottakeren, flere 1/4 "-20 og 3/8" -monteringspunkter, og en ARRI-rosett på senderen for å forbedre de tilgjengelige monteringsalternativene.

 

Et helt nytt aluminiums chassis reduserer Boltlinjens størrelse og vekt ytterligere, og mottakerne tillater også integrert gjennomstrømning. Tilgjengelige batteriplate tilbehør inkluderer V- eller Gold-mount, i tillegg til toveis Sony L-serie eller Canon LP-E6 plater på Bolt 500 XT. Teradek har også erstattet de interne antennene på Bolt 500 XT-senderen med et eksternt sett for å forbedre trådløs ytelse når de brukes i miljøer med store hindringer eller stor forstyrrelse.

 

Bolt XT, som forrige generasjon, er multicast i stand til opptil 4 mottakere og inkluderer innebygd kryssomforming og Teradeks proprietære programvareverktøy, inkludert et manuell frekvensvalgverktøy, 3D LUT-motor og en 5 GHz spektrumanalysator for å holde øye med på forstyrrelser i ditt område.

 

Egenskaper

 

  • Bakoverkompatibel med 3. generasjons Bolt, Sidekick II, Bolt LT og 703 Bolt
  • Profesjonelle programvarefunksjoner: 3D LUTs, 5 GHz spektrumanalysator, manuell kanalvalg
  • Dual inngang og utgang (SDI + HDMI) og SDI-sløyfe på TX
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Teradek


Lignende produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.